Ana SayfaModaRoger Vivier Rendez Vous Koleksiyonu

Roger Vivier Rendez Vous Koleksiyonu

Sekiz Farklı Ülkede Teatral Buluşmalar!

Bu yıl Paris Haute Couture Defilelerinde sürpriz Roger Vivier‘den geldi, markanın Sanat Direktörü Bruno Frisoni bir kez daha hayalgücünün sınırları olmadığını modaseverlere kanıtladı.

Frisoni’nin "Rendez-Vous" Koleksiyonu olarak adlandırdığı ayakkabı ve aksesuar koleksiyonu Ocak ayında Milano ve Hong Kong gibi sekiz moda başkentine takipçileriyle buluşacak. Ancak sınırlı sayıda hazırlanan parçalardan edinmek isteyenler haftalar öncesinden "rezervasyon"larını yaptırmak zorundalar. Buluşmalarında ayaklarında bir çift eşsiz Roger Vivier’le teatral ve romantik bir giriş yapmak isteyenlerin bu ayakkabılar için yarışacakları tahmin ediliyor.

Lüks, İnce Detayları Ön Plana Taşıyor

Yeni koleksiyonda Frisoni lüks sembolü haline gelen Fransız markasının sağlam moda anlayışıyla Haute Couture‘un bugüne kadar geldiği çizgiyi buluşturmaya çalışmış. Koleksiyon moda evine yeni ve güncel bir soluk getirirken Lesage, Montex ve Lemarié’deki efsanevi atölyelerdeki usta işçiliğe de vurgu yapılıyor.

Ayaklarınızı yerden 11 cm ve fazlasıyla kesen ayakkabılar, duyulara hitap eden kıvrımlarıyla ve ince işçilikleriyle eski zamanların romantizmini taşıyor. Ancak beklenmedik detaylar bu ayakkabılara şaşırtıcı bir etkileyicilik ve yenilik katmış:

İnce hasırlarla bezenmiş önü açık ayakkabıların üstündeki gül yerel bir kadın şapkacısı tarafından dikilirken, kadınların hayali haline gelen "Vivier Virgule" ayakkabıları dalgalı bir görünüm almış, boncuklarla oluşturulan çiçeklerin yaprakları tahtadan oluşturularak doğaya atıflarda bulunulmuş.

Frisoni bu detayları yeni bir akım olarak adlandırıyor.

"Rendez-Vous" Koleksiyonu ayakkabılarını görmek için fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI