Ana SayfaMücevherRoberto Bravo`nun yeni koleksiyonu

Roberto Bravo`nun yeni koleksiyonu

Dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo, mücevher sektörünün önemli fuarlarından biri olan Istanbul Jewelry Show’da sıra dışı mücevher tasarımlarını sergiledi. Dünyanın birçok ülkesinden gelen sektör profesyonellerinin yoğun ilgi gösterdiği Roberto Bravo standı geniş ürün yelpazesi ve sergilenen yeni koleksiyonlarıyla dikkat çekti.

Roberto Bravo’nun sıra dışı koleksiyonları arasında yer alan, küresel ısınmayı konu edinen Global Warming Koleksiyonu tasarımı kadar hikayesi ile de dikkatleri çekti. İyi bir görünümü yaşam biçimi olarak benimseyen doğaya saygılı kadınlara hitap eden Global Warming Koleksiyonu; doğanın renklerini ve zarafeti bir arada sunuyor.

Tanıtımını Irina Shayk’ın yaptığı Global Warming Koleksiyonu’nun bir parçası olan ve Irina Shayk’ın gözlerinden ilham alınarak ucu yeşim taşlarla tamamlanan, Irina Shayk için özel olarak tasarlanan kolye de fuarda görücüye çıktı.

 Sektörde öncülüğü ve güçlü tasarım ekibiyle adından sıkça söz ettiren Roberto Bravo, Nuh’un Gemisi, La Grand Bleu ve Kral Kelebek koleksiyonları ve binlerce yeni modeli ile fuar ziyaretçilerinin tercihi oldu. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI