Ana SayfaMagazinRobert Downey Jr. Yönetmen Oluyor

Robert Downey Jr. Yönetmen Oluyor

Tony Stark karakteriyle çizgi roman sevenlerin favorileri arasına giren Robert Downey Jr. oyunculukla sınırlı kalmama kararı aldı. Sevilen aktör yeni bir projede yönetmenliğe soyunacak.

Kiss Kiss Bang Bang, Zodiac ve Sherlock Holmes gibi başarılı yapımlarda rol alan oyuncu son zamanlarda Marvel filmlerinde karşımıza çıkıyor. Burada Avengers ekibinin önemli bir üyesi olan Iron Man‘e hayat veriyor. Üstelik aradan geçen onca zamana rağmen karaktere şahsi ve fiziksel benzerliği hala dillerden düşmüyor. Öyle ki yakın zamanda Stan Lee bile onu “Tony Stark’ı canlandırmak için doğmuş” sözleriyle tanımladı. Ancak tecrübeli oyuncu artık kendini ekran önüyle kısıtlamayacak, kameranın arkasına da el atacak.

Son olarak Captain America: Civil War‘da rol alan oyuncu şimdi Singularity‘de kamera arkasına geçecek. Bu yeni dizide eşi Susan Downey ile yapımcılık görevi de üstlenecek. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan yapımın başrolünde Anthony Michael Hall yer alacak. Downey Jr. da ilk bölümün yönetmenliğini üstlenecek. Şimdilik Singularity’nin konusu veya çekimlerin ne zaman başlayacağı bilinmiyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI