Ana SayfaYaşamRitz Carlton`da unutulmaz çay saatleri

Ritz Carlton`da unutulmaz çay saatleri

Kışa “merhaba” diyen sonbahar mevsiminin keyfini Boğaz manzarası eşliğinde yudumlayacağınız enfes çaylar ve eşsiz lezzetlerle tamamlamak istiyorsanız, The Ritz-Carlton, İstanbul’u tercih edebilirsiniz. Geniş alternatiflere sahip çok özel bir çay menüsüne sahip olan The Ritz-Carlton, İstanbul, çayın yanında tercih edebileceğiniz lezzetlerle de farklı seçimler sunuyor. 

The Ritz-Carlton, İstanbul’da Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 14:30-17:30 saatleri arasında çay ile tercih edilebilecek lezzetlerden oluşan özel bir açık büfe menü sunuluyor. Bu özel büfede, çayın yanında tercih edebileceğiniz sandviçlerden böreklere, tartlardan keklere kadar birçok cazip seçenek yer alıyor. Ayrıca isteğe göre, çaya eşlik edebilecek lezzetlerin yer aldığı, masaya tabakta gelen özel bir menü de The Ritz-Carlton, İstanbul Lobby Lounge’da tercih edilebiliyor. Çay saatleri için özel olarak düzenlenen açık büfe 46 TL olarak fiyatlandırılıyor. Masanıza gelecek tabakta servis yapılan menü ise 42 TL. 

The Ritz-Carlton, İstanbul’un çay menüsünde “jasmine pearls”, “oolong”, “morgentau”, “green yin long” gibi Ronnefeldt’in birçok özel çay çeşidi yer alıyor. Sonbaharın keyfini çıkarmak ve kışa merhaba demek istiyorsanız The Ritz-Carlton, İstanbul Lobby Lounge’da bu eşsiz lezzetleri kaçırmayın. Birbirinden özel çay çeşitleriyle farklı bir lezzet deneyimi yaşamak ve bu keyfi enfes tatlar eşliğinde çıkarmak istiyorsanız The Ritz-Carlton, İstanbul’u tercih edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI