Ana SayfaModaRihanna`nın yılbaşı stili

Rihanna`nın yılbaşı stili

2013’ün en stil ismi seçilen Rihanna, yılbaşında kendisinden çok uzak bir görüntü çizerek herkesi şaşırttı. 2014’ü yakın arkadaşı Cara Delevingne’le birlikte Jay-Z’nin Manhattan’da yer alan gece kulübünde karşılayan şarkıcı, kendisine uzun gelen bol paça pantolonu ve yere kadar kürküyle görenleri güldürdü.

Kulüpte özel oda kiralayarak eğlenen Riri, gecede performans da sergiledi. Gece boyunca evdeki hazırlanmalarını da Instagram üzerinden paylaşan Barbadoslu güzel, yeni yıla hızlı bir giriş yaptı. Beyaz pantolon ceket takımını siyah büstiyerle giyen Rihanna, tercihini Manolo Blahnik imzalı ayakkabılardan yana yaptı.

Saçına taktığı mücevherli tül beresi ve yüzükleriyle aksesuar düşkünü olduğunu gösteren şarkıcı kendisini olduğundan iri gösteren kürk montuyla da hayvan severleri kızdırdı. Kendisine uzun gelen pantolonu nedeniylede sıkıntılı anlar yaşayan Rihanna uzun zaman sonra ilk kez giydikleriyle sınıfta kaldı. Fotogaleriye tıklayarak şarkıcının hazırlanma anlarını ve kombinin yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI