Ana SayfaModaRihanna`nın konser stili

Rihanna`nın konser stili

Unfaithfull, Umbrella, S&M, Where have you been ve daha nice şarkılarla yedi senede yapdığı yedi albümle milyonlarca hit çıkartan Rihanna, 30 Mayıs`ta ikinci kez ülkemizde konser verecek. Kuruçeşme Arena`da verdiği ilk konser yetersiz bulunan ve neredeyse hiç kıyafet değiştirmeyen şarkıcı, diliyoruz bu sene İnönü Stadı`nda vereceği konser ile geçtiğimiz konserin telafisi yapacak.

2002 yılında ilk kez sahneye çıkarak aramıza katıldığında karamel rengi uzun saçları ve ela gözleri ile Barbados`tan gelen çekingen bir kız imajı çeken Rihanna, Umbrella klibi ile bize hiç de masum olmadığını kanıtlamıştı. Yıllar içinde saçını milyonlarça kez değiştiren Rihanna, zamanla kestirdiği saçları ile doğru orantılı olarak ismini de kısalttı ve Riri`yi daha çok benimsedi. Sahneye çıktığı ilk yıllarda daha minimal tercihler yapan ve şeker kız imajından çıkmayan şarkıcımızın bugünlerle tek ortak noktası yine çok güvendiği bacaklarını gösterilerinde ön plana çıkartmasıydı.

Yıllar içinde içindeki gerçek Rihanna`yı çıkartan Riri, asiliğin adeta sahnede vücut bulan temsilcisi haline geldi. Pek çok ünlü yıldız gibi uçuşan elbiseler, büyük tasarımlar ya da dokunulamayacak tasarımlardan uzak duran Barbaroslu güzel, her zaman kendi çizgisini belli etti ve deriden asla vazgeçmedi. Sahnede giyinmek yerine soyunmayı tercih eden şarkıcımız genellikle büstiyer, deri mayolar, kısa elbiseler ve şortlardan asla vazgeçmiyor. Baştan aşağı ya siyahlar içinde ya da renk kombinleri içinde çıkan Rihanna, zaman zaman beyazı da yanına katıyor.

30 Mayıs`ta vereceği İstanbul konseri için yine deri, kışkırtıcı seçimler yapmasını beklediğimiz Riri`nin 2006 yılından bu yana değişen konser stilini fotogaleriye tıklayarak inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI