Ana SayfaModaRihanna River Island koleksiyonu

Rihanna River Island koleksiyonu

Skandalları ile olduğu kadar giyim zevkiyle de çok konuşulan Rihanna`nın River Island için kapsül koleksiyon hazırladığı bundan kısa bir süre önce tüm dünyaya duyurulmuştu. Merakla beklenen koleksiyonunu Londra Moda Haftası kapsamında geçtiğimiz Cumartesi tanıtan Barbadoslu güzelin koleksiyonu vasatın üzerini pek geçemezken defileyi bir saat geç başlatması büyük tepki görmesine neden oldu.

90`ları podyuma taşıyan Riri, modelleri yürütmek yerine belirli aralıklarla platformların üzerinde göstermeyi tercih etti. 90`ların ilham alındığı River Island Rihanna koleksiyonunda kesik bluzlara, göbeği açık üstlere, mini elbiselere, çicekli detaylara ve fermuarlı mini eteklere yer verildi. Mart ayının ortalarında mağazalrda yerini alacak olan koleksiyonda altın detaylarına da yer veren şarkıcı, imzası haline gelen transparan detaylara ve delikli parçalara da eqyer vermeyu unutmadı.

Fazla yenilikçi olmayan ve tamamen kendi tarzını yansıtan Rihanna`nın LFW`de sergilediği koleksiyonunu fotogaleriye tıklayarak yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI