Ana SayfaMagazinRihanna klibinde oynayan kızı Instagram`dan keşfetti

Rihanna klibinde oynayan kızı Instagram`dan keşfetti

Rihanna, geçtiğimiz gün yayınladığı `Bitch Better Have My Money` şarkısının klibinde oynayan kızı Instagram`dan keşfetmiş! Gelin size bu şanslı kızın hikayesinden bahsedelim.

Sanam 25 yaşında, Seattle`da yaşayan kendi halinde bir kız.. Şimdiye kadar hiçbir oyunculuk deneyimi olmayan Sanam`in kendine has bir tarzı var.

@trustmedaddy adıyla Instagram hesabı olan Sanam hikayesinden şöyle bahsetti: `İlk olarak beni Instagram`dan takip etmeye başladı. Çok heyecanlandım, ekran görüntüsü alıp bunu hesabımda paylaştım. Daha sonra Rihanna, beni takip etmeyi bıraktı. Oldukça üzülmüştüm. Üzerinden kısa bir süre sonra, Rihanna bana DM`den mesaj attı. Mesajda: `Selam, seninle birlikte gerçekleştirmek istediğim bir fikrim var. Bence sen olağanüstüsün. Eğer ilgileniyorsan, beni bilgilendir!` yazıyordu. Gerçek olduğuna, yapım şirketinden gelen mesajla tamamen inandım. Onlar da Rihanna`dan onay geldiğini söylediler ve beni görüşmeye çağırdılar.`

Görüşme esnasında kendisini nasıl keşfettiğini sorma imkanı bulan Sanam`e, Rihanna`nın cevabı; "Seni `keşfet` sayfamda gördüm. Çok havalısın bence. Ama mesaj atıp atmamak konusunda arada kaldım. Teklifi kabul edip etmeyeceğini bilmiyordum." oldu. Bu arada Sanam, Rihanna`nın çok samimi olduğunu, onlara iltifatlar yağdırdığını da söyledi.

Böylelikle Sanam, ilginç tarzı ve Rihanna`nın keşfet sayfasına çıkmasıyla, tüm dünya tarafından tanındı!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI