Ana SayfaYaşamRegnum Carya Golf & Spa Resort

Regnum Carya Golf & Spa Resort

Tatile gittiğiniz zaman rahatlığınız ve huzurunuz ön planda oluyorsa size harika bir önerimiz var: Regnum Carya Golf & Spa Resort. Tüm odaları deniz ve golf manzaralı olan otelde geniş golf sahaları, golf residance’ları, spa merkezi ve adventure park’ı dikkat çekiyor. Dünyanın her yerindeki golf severlerin favori oteli olan Regnum Carya’nın gece ayınlatma sistemi da Avrupa’da başka hiçbir yerde yok. Bu sayede Belek’e gelen konuklar daha uzun saatler golf oynayabiliyor. 

Geniş golf alanlarının yanı sıra Regnum Carya’da FIFA standartlarında 68*105 metre ölçülerinde 3 adet de futbol sahası bulunuyor. Adventure Park’da ise heyecan ve adrenalin dolu 32 farklı platformda çeşitli aktiviteler bulunuyor. 

1 milyon metrekarelik çok geniş bir alanın üzerine kurulan otelin odaları da bir hayli geniş. 8 farklı oda tipi bulunan otelde 62 metrekareden başlayan standart odalar da bile ferah konaklamanın keyfini çıkarabiliyorsunuz. Belek’in en görkemli spa merkezlerinden birine de sahip olan Regnum Carya Golf & Spa Resort’ta kapalı havuzun, sauna ve buhar odalarının keyfini çıkartırken Bali masajı yaptırmayı da ihmal etmeyin. İlk tatiliniz için güzel bir alternatif olabilir. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI