Ana SayfaModaReebok, Cardi B Ve Story mfg. Koleksiyonları İle Sokak Modasına Öncülük Ediyor

Reebok, Cardi B Ve Story mfg. Koleksiyonları İle Sokak Modasına Öncülük Ediyor

Spor giyim dünyasının öncü markalarından Reebok, moda sektörünü heyecanlandıran iki yeni iş birliği duyurdu.  Grammy ödüllü rapçi Cardi B’nin aykırı dünyasını yansıtan ve yepyeni bir renk paletini Club-C dünyasıyla buluşturan Reebok x Cardi B Neon koleksiyonuyla birlikte, doğadan ilham alınan estetiğin yansımalarının görüldüğü Story mfg. koleksiyonunu da tüketicilere sundu.

Club-C’nin Yeni Renkleriyle Göz Alıcı Bir Koleksiyon: Reebok x Cardi B Neon

Reebok’ın ikonik koleksiyonları arasında yer alan ve spor ayakkabı kültürünün sınırlarını zorlayarak ilham verici bir bakış açısı sunan Reebok Club-C, Cardi B’nin canlı ve yeni renkleriyle bir araya geliyor. Dünya çapında bir moda ikonu olan Cardi B’nin cesur kişiliğini yansıtan Reebok x Cardi B koleksiyonunda, yüksek görünürlüklü yeşil, dinamik pembe, kireç taşı ve yalnızca çocuk ürünlerinde kullanılan klasik pembe renkleri yer alıyor. 

Moda dünyasına eğlenceli bir bakış getiren koleksiyon, www.reebok.com.tr online mağazasına ek olarak Beymen ve Les Benjamins mağazalarında satışa sunuldu.

İlhamını Doğadan Alan Reebok x Story mfg. Koleksiyonu 

Club-C ve Beatnik ürünlerini yeniden tasarlamak için bir araya gelen Reebok ve Story mfg. ekibi, 2021 yılının heyecanlandıran iş birliklerinden birini hayata geçirdi. Reebok x Story mfg. koleksiyonunda, Club-C’nin temiz, klasik silüeti ve Beatnik sandaletlerin minimal görüntüsü, Story mfg.’nin doğaya saygılı estetik anlayışıyla buluşuyor. Doğanın saflığından ilham alınarak boyanmamış dokuma keten kumaştan üretilen Club-C ve Beatnik modelleri, Story mfg. tarafından hazırlanan eğlenceli, minik bir barış işaretiyle tamamlanıyor ve unisex bir koleksiyonla tüketiciyle buluşuyor. Sürdürülebilirlik odaklı bir tasarım prensibinin benimsendiği Beatnik modelinde, fazla plastik kullanımını azaltmak için tasarlanan tek bir üst bant ve ayakkabının terliğe dönüştürülebilmesini sağlamak için geliştirilen tamamen çıkarılabilir bir arka kayış dikkat çekiyor.

Reebok x STORY mfg. koleksiyonu, 1290 Square Meters Istanbul’da mağazalarında satışa sunuldu.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI