Ana SayfaModaRAY-BAN’dan 2020 Yılına Damgasını Vuran Orijinal Stil İkonları

RAY-BAN’dan 2020 Yılına Damgasını Vuran Orijinal Stil İkonları

Geçmişe ve geleceğe bakışında, gözlüğü asla sadece bir aksesuar olarak değil, kendiniz olmanıza imkân veren bir unsur olarak düşünen Ray-Ban, bu koleksiyonunu korkmadan kendini olduğu gibi ifade etmeleri için geleceği şekillendirecek olanlara ve kültür yaratıcılarına güç vermeye adıyor.

 

Çarpıcı, cesur ve asla modası geçmeyen Aviator, kendinden emin, etkileyici ve gerçek olmayı vurgulayan Ray-Ban’in bu koleksiyonunun da vazgeçilmez bir parçası… İlk olarak 1930’lu yıllarda askeri pilotları göz kamaşmasından korumak ve net görüş alanı sunmak için tasarlanan Aviator, Ray-Ban’i dünyanın tarihteki en ünlü gözlük markası haline getirdi. Aviator serisi 2020 yılında; sunduğu gelişmiş görüş konsepti ve siyah, mavi ve şarap renginde üç yeni polarize lens seçeneği ile modern tarzdan payına düşeni alıyor.

 

Gözlüğü sadece bir aksesuar olmaktan öte kendiniz olmanıza imkan veren bir unsur olarak gören Ray-Ban’in, 90’ların başrolünde yer alan ikonik Frank modeli 2020 senesinde vintage esintilerle geri dönüyor. Takması kolay yumuşak açılara sahip bu model altın rengi, gümüş ve modern siyah çerçeveleri klasik kristal veya polarize lens seçenekleri ile sunuluyor. Lens üzerindeki Ray-Ban altın renkli logo seçeneği ise vintage görünümü destekliyor.

 

Kendini olduğu gibi ifade etmeleri için geleceği şekillendirecek olanlara ve kültür yaratıcılarına güç vermeye kendini adayan Ray-Ban, 2020 koleksiyonunda kalıpların dışındaki modeli State Street’i sizlerle buluşturuyor. Gözden kaçmayan bir profil ile tasarlanan retro havalı kaş çizgisi ve alışılmadık açılar, State Street’i son dereceçekici yeni birmodel haline getiriyor. Geçmişi anımsatan tonlar ile dans eden 11 havalı renk seçeneğine sahip State Street modeli , , degrade, tek renk veya polarize lenslerle birleşiyor. Marka unsuru olan metal harf logoları ve ikonik perçinler imza niteliğinde son bir dokunuş yapıyor.

 

Havalı ince metal çerçevesi ve dikkat çekici formuna eşlik eden renk tonlarıyla 70’lerin efsanesi olan Rectangle modeli 2020 yazında da trend. Kalabalık içinde öne çıkmak ve modunuza uyum sağlamak üzere tasarlanan efsanevi altın rengi veya gümüş rengi çerçeveler, havalı degrade ve yansımayı önleyen polarize ve kristal lens seçenekleri ile modelin şık profilini abartıdan uzak bir şekilde ön plana çıkartarak imza niteliğinde bir tarz sunuyor. Havana veya transparan sap uçlarının yanı sıra klasik G15 lenslerdeki altın rengi vintage logolar ise Ray-Ban’in orijinal son dokunuşunu yapıyor.

 

1970’lerden gelen ve 1990’larda yeniden kendini gösteren Nomad ise zamanda yolculuk yapıyor. Dikkat çekici kare biçimi, ekstra derin kıvrımlı uçları ve geniş saplarıyla, türünün eşsiz bir örneği. Klasik parlak siyah veya havana çerçeveler, ikonik mavi veya yeşil polarize kristal lens seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Çizgili havanalar ve şeffaf degrade tonlar ile görünümünüze rahatlık katmayı da unutmayın. Seçiminiz ne olursa olsun bu görünüm asla gözlerden kaçmayacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI