Ana SayfaDekorasyonRasch ile evin senin yaşam tarzın

Rasch ile evin senin yaşam tarzın

Rasch’ın ünlü tasarımcı Barbara Becker vazgeçilmez tasarımlarına bir yenisini daha ekledi. Evlerdeki lüks ve şıklığın sembolu haline gelen Barbara Becker, yeni koleksiyonunda modern ve geometrik desenleri feminen bir çizgi ile tasarlayıp, dekorasyon dünyasına iddialı bir giriş yaptı. Bu yeni koleksiyon ile adından çok söz ettirecek olan Barbara Becker, farklı tasarım çizgisini birkez daha ortaya koymuş oldu.

Ev Tutkusu 2013 adını verdiği yeni kolleksiyonunda, modern ve geometrinin ön planda olduğu tasarımların yanı sıra, Barok döneminin vazgeçilmez deseni olan Damask, Barbara Becker’in feminen ve modern çizgileri ile kışkırtıcı bir güzellik kazanmıştır. Barbara Becker “Ev Tutkusu 2013“ kolleksiyonu için“Görsellik ve estetiğin ön planda olduğu bu koleksiyon, size yaşam mekanlarının her alanında, duvarlarınızdaki farklılıklarla taze bir hava estireceğini belirtti.
Yeni koleksiyonda kullanılan petrol mavisi, mat beyaz, krem bej tonlarının, tasarımdaki etkileşimi ile öne çıkan zigzag şeklindeki keskin hatlı desenler, adeta bizlere yaşam alanlarında sonsuzluk kavramını hissettirmektedir. Becker’in bizi hayal dünyasına götürdüğü, pembe ve mor renklerin 3 boyutlu dalga formlarından oluşan özgün tasarımı, evinizde duvarlarınızla zahmetsizce gösterişli bir alan yaratmaktadır. Ayrıca; beyaz, bej ve kumlu platin renkleri ile de abartıdan uzak ama şık alanlar kullanarak evinize farklı bir atmosfer yaratılmasını da sağlamaktadır.
Yeniliklere öncülük eden; genç, dinamik ve distribütörü olduğu markalarla sektörde ilk sırada yer alan HannaHome A.Ş firması, Rasch in bu son Barbara Becker koleksiyonu ile sektöründe fark yaratmaya ve bütün dikkatleri üzerine çekmeye devam edecek görünüyor.
Rasch’ın diğer koleksiyonları gibi RAL sertifikası taşıdığı için insan sağlığına zararlı hiçbir katkı maddesi içermeden Avrupa standartlarına uygun üretilen temiz ve hijyenik Barbara Becker Koleksiyonu, duvarlarda doğal görünümler yaratacak!
Siz de “Evim benim yaşam tarzımdır“ diyenlerdenseniz, stilinizi Rasch’ın, uygulaması kolay Barbara Becker Koleksiyonu’nu modern, geometrik ve doğal  tasarımları ile duvarlarınıza yansıtın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI