Ana SayfaYaşamQueen`s Day DJ Funkerman ile The Hall`da

Queen`s Day DJ Funkerman ile The Hall`da

content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /> content="Word.Document" name="ProgId" /> content="Microsoft Word 10" name="Generator" /> content="Microsoft Word 10" name="Originator" />

Burn ana sponsorluğu ve Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu Himayelerinde Queen’s Day’in eğlencesi 30 Nisan Cumartesi günü The Hall Istanbul’da sizlerle buluşuyor.

Hollanda’da her yıl geleneksel olarak kutlanan “Queen’s Day”, Burn ana sponsorluğu ve Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu Himayelerinde, FG 93.7 ile İstanbul’un sıradışı performans merkezi The Hall Istanbul’un beraber düzenlediği organizasyonla doyasıya kutlanacak. 30 Nisan Cumartesi, İstiklal Caddesi’nin fon, tramvayların sahne olarak kullanılacağı şenlik yürüşüyle başlayacak gece, Hollanda’nın dünyaca ünlü DJ’i Funkerman’ın muhteşem performansı ile daha da renklenecek. Turuncunun sıcaklığı ve eğlencenin ateşi ile siz de bu büyük eğlenceye hazır olun.

Eğlenceleri ile ilgi odağı olan ve dünyanın dört bir yanından insanların akın ettiği, “Queen’s Day” bu yıl da Hollanda ile aynı anda The Hall Istanbul’da kutlanıyor. Amsterdam’ı aratmayacak konseptle kutlanacak “Queen’s Day”in bu yıl ki konuğu ise dünyaca ünlü Hollandalı DJ Funkerman. Eğlence’nin sınır tanımayacağı gecede İstiklal Caddesi sokakları ve The Hall Istanbul, bir geceliğine kendini Amsterdam’da hissetmek isteyenleri bekliyor.

FG 93.7 ve The Hall Istanbul organizasyonuyla bu sene “Queen’s Day” etkinlikleri 30 Nisan Cumartesi şenlik yürüyüşle başlayacak. İstiklal Caddesi boyunca The Hall Istanbul girişine kadar eğlenceli müzik ve performansları ile “Brass Band” kalabalığı coştururken, mim sanatçıları, futbol cambazları, alevbazlar ve Poi dansçılarına kadar daha birçok sürpriz, şenlik yürüyüşüne katılanlara uzun süre unutamayacakları bir eğlence sunacak.

Hollandalı ünlü DJ Funkerman “Queen’s Day”e damgasını vuracak!

Şenlik yürüşünde yer alan grubun The Hall Istanbul’a ulaşması ile asıl eğlence başlayacak ve “Queen’s Day” bir kez daha sabahın ilk ışıklarına kadar kutlanacak. Saat 22:00’da müzik ve eğlence, DJ Queto’nun performansı ile başlarken, sürpriz show’lar ve brass band’in sıra dışı performansı ile gecenin ateşi daha da yükselecek. Ve eğlencenin doruğa ulaştığı noktada Hollanda’nın dünyaca ünlü DJ’i Funkerman, en yeni parçalarını “Kraliçe” onuruna İstanbul’da çalarak anavatanına saygı duruşunda bulunacak. 

İstanbul’da bugüne kadar gerçekleştirilen en farklı eğlencelerden olan ve 2010 yılında da büyük ilgi gören “Queen’s Day” için şimdiden 30 Nisan 2011 Cumartesi tarihini takvimlerinizde işaretleyin! Eğlencenin sıcaklığını yaşatmak için Turuncu aksesuarlarınızı da hazırlamayı unutmayın.

Biletleri The Hall İstanbul gişesinden temin edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI