Ana SayfaModaPuma Fitness Koleksiyonu

Puma Fitness Koleksiyonu

PUMA’nın yeni Fitness koleksiyonu için hazırlanan kampanya, Ebru Şallı’nın katıldığı çekimlerle tamamlandı. Pilatesi Türkiye’ye sevdiren Ebru Şallı’nın marka yüzü olduğu Fitness kategorisi, geçen sene büyük ilgi görmüştü. 2011 koleksiyonu , tasarımları ile olduğu kadar getirdiği teknolojik yeniliklerle de dikkat çekiyor. 

Yeni koleksiyon için yapılan kampanya çekimlerinde, Ebru Şallı ve Fitness koleksiyonun ruhundaki doğallık ve rahatlık temalarının mükemmel uyumu gözlerden kaçmadı. Renk, tasarım ve materyal üstünlüklerinin yanı sıra hiçbir vücut hareketini kısıtlamayan PUMA Fitness ürünleri ise göz doldurdu. Sezonun en yenilikçi ayakkabısı BodyTrain ve her zaman kuruluk ve konfor sunan kıyafetlerin seçildiği çekimler, renkli görüntülere sahne oldu. 
PUMA’nın rakipsiz BioRide teknolojisiyle geliştirdiği BodyTrain yürüyüş ve egzersiz ayakkabıları, özel tasarımı sayesinde performanstan fazlasını vadediyor. Yalnızca 205 g gibi şaşırtıcı bir ağırlığa sahip olan bu ultra hafif ayakkabılar, Ar-Ge çalışmaları sonucunda bacakları şekillendirmeye yardımcı olan benzersiz şeklini almış. BodyTrain, hareket halindeyken bacak kaslarınızı %18 daha fazla çalıştırarak spor yaparken aynı zamanda kalça ve bacaklarınızın daha estetik bir şekil almasına büyük katkı sağlıyor. BodyTrain’in IdCell köpük teknolojisiyle geliştirilen taban yapısı, hem arka hem ön bacakların şekillenmesini sağlıyor hem de rakipsiz bir konfor sunuyor. 
PUMA, 2001 İlkbahar Yaz koleksiyonu ile tekstil ürünlerde yeni bir dönem başlatıyor. USP Moisture Management (USP Nem Yönetimi) adı verilen kumaş teknolojisi, koleksiyondaki tüm kıyafetlerin teri vücuttan daha kolay uzaklaştırmasını sağlıyor. Sporu ve hareket etmeyi daha keyifli hale getiren PUMA Fitness ürünleri, dinamik bir tarzın ifadesi olan sıra dışı renkler ve tasarım çizgileri ile günlük hayatta ve sporda moda rüzgarları estiriyor.
Sezonun göze çarpan kıyafetleri arasında TP Seamless Jacket ve TP Seamless Tank Top, dikişsiz esnek kesimleri ile dikkat çekiyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI