Ana SayfaMagazinPrens George ve Prenses Charlotte’ın Okulu Korona Virüs’ten Etkilendi

Prens George ve Prenses Charlotte’ın Okulu Korona Virüs’ten Etkilendi

Dünya genelinde pek çok insana Korona virüs teşhisi konmaya devam ediyor. Pek çok ülkede insanları etkisi altına alan virüse dair bir haber de İngiltere’den geldi.
 
Bu haber İngiliz Kraliyet ailesini yakından ilgilendiriyor. Çünkü Prens George ve Prenses Charlotte’ın eğitim gördükleri Thomas’s Battersea okulundan dört öğrenci virüs şüphesiyle karantina altına alındı.
 
Şüpheler, öğrencilerin İtalya’nın kuzeyinde gittikleri kayak gezisinden etkilenip virüs taşıma ihtimalleri olduğu yönünde. Korona virüs testi yapılan öğrenciler sonuçlar açıklanana kadar evde müşahade altında kalıyor.
 
Thomas’s Battersea okulu sözcüsü ise Sky News’e şunları söyledi. “Şu an birkaç öğrencimizin test sonuçlarını bekliyoruz. Hükümetin uyarısıyla test sonuçları açıklanana kadar bu öğrencilerimiz evlerinden çıkmayacak.” 
 
İngiltere, son iki hafta içerisinde Çin, Tayland, Japonya ve Hong Kong gibi ülkelerden İngiltere’ye gelen ve öksürük, ateş, nefes darlığı gibi belirtiler taşıyan herkesi evlerinde kalmaları ve sağlık ekiplerini aramaları konusunda uyardı.
  
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI