Ana SayfaModaPrada`dan 2010`a giriş

Prada`dan 2010`a giriş

Prada’nın 2010 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu, farklı dünyaların soyut dokunuşlarından ilham alarak gerçeklik ve düş arasında gezinen eğlenceli bir macera olarak tanımlanıyor. Gizemli hayallerin yansıtıldığı desenleri ve süslemeleriyle, her tasarım, bir peri masalının duygusal atmosferinin arka planını oluşturuyor.
Ana hatları, sade, yüksek belli ve düz kesim olarak ifade edilebilecek koleksiyonda, Prada için özel olarak üretilen klasik ipek kumaşlar naylonlarla kombinlenerek modern ve etkileyici bir duruş yakalanmış. Beyaz, gri ve siyahın hakim olduğu koleksiyonda, neon ışıklarını çağrıştıran, yeşil ve mavi tonlarının kullanıldığı renkli ve desenli modeller de ön plana çıkıyor.
Koleksiyondaki her kıyafet, modern dünyadan gönderilen hayali bir posta kartını temsil ediyor. Avize etkisi yaratan süslerle bezenmiş kıyafetler, hayal dünyasına gönderme yapıyor. Duvak benzeri tüllerden tasarlanan kanatlı modeller de eski filmlerin baştan çıkarıcı ve tehlikeli kadın imajına duyulan nostaljik özlemin yeniden vücut bulmuş hali olarak karşımıza çıkıyor.
Sezonun dikkat çeken öğeleri arasında, yeniden yorumlanarak modernize edilen bermuda şortlar geliyor. Koleksiyonda bir döneme damgasını vuran bermuda şortlardan çıkışla tasarlanan kıyafetlerin, değerli materyallerle bezenip daha sofistike bir hale büründürülerek akşam kullanımına uygun bir hale getirildiğini görüyoruz.
Çeşitli aksesuvarlarla zenginleştirilerek hareketlendirilen şeffaf naylon modeller, gün ışığının doğal yansımasıyla süslerin ışıltısının birlikte yarattığı ahenkle göz alıyor. Deniz terlikleri ve yine avize süslerinin kullanıldığı topuklu modelleriyle şeffaf sandaletlerin yer aldığı ayakkabı kolesiyonuna, parlak çantalar ve kristal görünümlü sallantılı tokalarıyla şeffaf çantalar eşlik ediyor.
Prada’nın 2010 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nda şeffaf modeller ve ışıltı bu sezonun vazgeçilmezlerinden olacak.  

Beyaz, gri ve siyahın hakim olduğu kolesiyonda mavi ve yeşil tonlarındaki desenler de dikkat çekiyor. Soyut çizgiler ve gizemli hayallerin yoğun olarak kullanıldığı modeller, hayalle gerçek arasındaki ince çizgiyi vurguluyor. Işıltılı süslerle bezenen ipek bluzlarda nostaljik bir görünüm yakalanırken, şeffaf naylon çantalar ve sandaletlerde rahatlık ön planda tutuluyor.

Ana hatları, sade, yüksek belli ve düz kesim olarak ifade edilebilecek koleksiyonda, Prada için özel olarak üretilen klasik ipek kumaşlar naylonlarla kombinlenerek modern ve etkileyici bir duruş yakalanmış. Sezonun dikkat çeken öğeleri arasında, yeniden yorumlanarak modernize edilen bermuda şortlar geliyor.

Prada’nın 2010 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nda şeffaf modeller ve ışıltı bu sezonun vazgeçilmezlerinden olacak. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI