Ana SayfaYaşamPrada ve UNESCO'dan Okyanusların Sürdürülebilirliğine Yönelik İş Birliği

Prada ve UNESCO’dan Okyanusların Sürdürülebilirliğine Yönelik İş Birliği

Prada ile UNESCO Hükümetler Arası Oşinografi Komisyonu (IOC), dünya çapındaki orta okullardan oluşan bir ağa Şubat – Mayıs 2020 arasında dört ay süreyle sürdürülebilirlik ve döngüsel ekonomiye odaklı bir eğitim programı sunuyor.
 
Genç kuşakların denizlere ve su kaynaklarına karşı daha sorumlu ve bilinçli davranışlar benimseme konusunda eğitilmesini ve farkındalıklarının artırılmasını amaçlayan program, Birleşmiş Milletler 2030 Gündemi ve 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi (SDG’ler) ile paralel olarak sürdürülebilir tüketim yaklaşımını destekliyor ve savunuyor. 
 
PRADA RE-NYLON kapsül koleksiyonun lanse edilmesinin ardından gelen proje, Prada Group’un sürdürülebilir seçimlere bağlılığını vurguluyor. Projenin finansmanı, PRADA RE-NYLON kapsül koleksiyonun satışından elde edilen gelirlerin bir kısmının dünyanın önde gelen okyanus bilimleri otoritesi UNESCO IOC’ye bağışlanmasıyla sağlanacak. 
 
Prada Group Pazarlama Başkanı Lorenzo Bertelli, işbirliği konusunda şöyle konuştu: “Kültür ve eğitimin desteklenmesi ve teşvik edilmesi, Prada Group’un sürdürülebilirlik stratejisinin ayrılmaz bir parçasını oluşturuyor. UNESCO ile işbirliği de bu doğrultuda gerçekleşiyor ve dünya genelindeki öğrencilerle doğrudan bir iletişim kanalı oluşturuyor. En başta sürdürülebilir malzemelerin kullanıldığı bir ürün inovasyonu olan bu girişimden bir okyanus farkındalığı projesi yaratmanın gururunu yaşıyoruz.” 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI