Ana SayfaModaPrada koleksiyon tişörtleri satışta

Prada koleksiyon tişörtleri satışta

PRADALFABE, özel tasarım kumaşla kaplı kutu içinde sunuluyor. Prada için koleksiyonerlere özel olarak tasarlanan PRADALFABE, üzerinde P-R-A-D-A / M harfleri bulunan tişörtlerden oluşuyor. Eserleri dünyanın sayılı müzelerinde sergilenen Mathias Augustyniak ve Michaeal Amzalag’ın kurduğu bir sanat ve tasarım işbirliği olan M/M, Prada için tişört tasarlama öykülerini şu sözlerle dile getiriyor: “Prada için tişört tasarlamaya başladığımız zaman,  bir kişi, bir mekan veya etkinliğin anısı üzerine hatıra objelerin alınmasındaki keyfi düşündük.

Biz Prada dünyasını, 26 harften oluşan PRADALFABE ile tanımladık”

M/M, üzerinde logo olan bir Prada tişörtü almayı, markanın sunduğu dünyadan bir hatıra almaya benzetiyor. Onlara göre, Prada kelimesinde kullanılan 4 harften birini taşıyan bir tişört almak da hatıra olabilir. Bir anı eşyası ise ancak bir bakış açısını yansıttığı oranda kalıcı olabiliyor. 

PRADALFABE’deki her bir harf, mimari, evren bilimi veya bağımsız bir makine olarak tasarlanmış. Normal bir alfabede olduğu gibi bütün harfler farklı olmasına rağmen her bir harf diğerleri ile bütünlük oluşturuyor.

M/M, Prada-M yazmak için kullanılan harf setinden yararlanarak, ön kısmında bir harf ile süslenmiş ve arkasında Prada-M logosu bulunan 5 tişört tasarladı. PRADALFABE, içinde 26 harfin detaylarını ve İtalyan yazar Federico Nocolao’nun bir yazısını,imzalanmış ve numaralandırılmış 64 sayfalık bir albümü bulunduran  özel tasarım kumaş kutu içinde satışa sunuluyor. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI