Ana SayfaYaşamPiriveta yılbaşı planınızı sizin için yapıyor

Piriveta yılbaşı planınızı sizin için yapıyor

Piriveta yılbaşı için en iyi tatil destinasyonlarını seçti. Kültüre meraklı olanlara Nemrut, Mardin, Kapadokya turları; yaz kış sahilden uzak kalamayanlara Fethiye Ölü Deniz, keyif düşkünlerine İstanbul`a yakın termal tesislerde spa, Piriveta’da sunulan avantajlı yılbaşı tatil seçenekleri arasında yer alıyor. Uludağ ve Kartalkaya programları da yılbaşı klasiği olarak yoğun talep görüyor. Yurtdışı tatil seçeneklerinde Paris, Londra, Rusya ve Amsterdam her yılbaşında olduğu bu yılda tercih listelerinin başında! Ortadoğu ve Dubai ise son moda destinasyonlar olarak yılbaşında da rağbet görüyor.

Yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçer derler… Öyleyse yeni yıla gezerek girmek hiç de fena bir fikir olmasa gerek! Hele bir de çok uygun fiyatlarla lüks bir tatil yapma şansını yakalarsanız, bu fırsatı kaçırmamalısınız!

Türkiye’nin ilk ve tek üyelere özel indirimli turizm fırsatları kulübü Piriveta, üyelerine avantajlı fiyatlarla yılbaşı tatili fırsatları sunuyor.
Tatilciler nerelere kaçıyor?
Piriveta’nın yılbaşı için sunduğu yurtiçi tatil seçenekleri arasında Nemrut, Mardin Kapadokya gibi kültür turlarının yanı sıra Fethiye Ölü Deniz destinasyonu da oldukça ilgi çekiyor. Piriveta üyelerinin bir kısmı da İstanbul`a yakın termal tesislerde spa tatili yaparak yeni yıla yenilenmiş olarak girmeyi tercih ediyor. Yılbaşı için artık klasikleşmiş olan Uludağ ve Kartalkaya destinasyonlarına yönelik programlar da doğal olarak yoğun talep alınıyor.
Yurtdışında ise Paris, Londra, Rusya ve Amsterdam her yılbaşında olduğu gibi bu yıl da tercih edilen destinasyonlar arasında yer alıyor. Popülaritesi giderek artan Ortadoğu ve Dubai de yeni yıla farklı bir atmosferde girmek isteyenlerin tercihi oluyor.
Piriveta nasıl çalışıyor?
Piriveta’nın sunduğu fırsatlar web sitesi üzerinde ve üyelere gönderilen e-postalar aracılığıyla duyuruluyor. Piriveta’daki fırsatların her biri yalnızca belirli bir süre için satışta oluyor. Bu süre içerisinde fırsat belirli sayıda Piriveta üyesinin satın almasıyla birlikte gerçekleşiyor. Eğer fırsat yeterli sayıda üye tarafından satın alınmaz ve gerçekleşmezse, ücret talep edilmiyor.  
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI