Ana SayfaYaşamPeople StyleWatch Ekim&#8217de Türkiye&#8217de

People StyleWatch Ekim&#8217de Türkiye&#8217de

Amerikan dergi pazarına gerçek bir başarı hikayesi olarak damgasını vuran son dönemin parlayan alışveriş dergisi People StyleWatch şimdi de Türk dergi sektörüne yeni bir soluk getirmek için hazırlanıyor. InStyle, InStyle Home, Fortune, Boxer, Trendus ve Martha Stewart Weddings gibi markaların yayıncısı Mutlu Dergi Grubu (MDG) Türk dergi pazarında bir ilke daha imza atıyor. MDG, Amerika’nın en büyük yayın kuruluşlarından Time Inc. ile People StyleWatch Türkiye için lisans anlaşmasını imzaladı. Stil tutkunu Türk okurlarıyla Ekim sayısı ile buluşacak olan People StyleWatch ünlüler ve stil konusunda ilgili genç kadınların vazgeçilmez ve gerçek alışveriş rehberi olmak üzere Türkiye’ye geliyor. “Muhteşem stil herkes için bir gereklilik”

Dünyanın ünlüleri konu alan en başarılı ve prestijli haftalık aktüalite dergisi PEOPLE’ın bir uzantısı olarak 2002 yılında yayın hayatına geçen People StyleWatch, renkli ve hareketli sayfaları ile moda ve güzelliği erişilebilir, ekonomik ve eğlenceli bir boyuta taşımak konusunda iddialı. People StyleWatch ABD’de her ay 5.4 milyon okuru ile en son trendleri, en yeni görünümleri ve ünlülerin en güncel stillerini paylaşıyor. People StyleWatch muhteşem stilin herkes için bir gereklilik olduğunu savunuyor. Dergi geçtiğimiz dönemde Amerikan Advertising Age dergisi tarafından “2010 Yılının En İyi Dergisi” seçildi.  People StyleWatch (Amerika) Genel Yayın Yönetmeni Susan Kauffman, “Ünlülerden ilham alınarak uygulanan stil ve güzellik tüm dünyada yankı buluyor. People StyleWatch markasının ilk lisanslı sayısını Türkiye’de yayınlayacağımız için çok heyecanlıyız. Daha nice yeni okuru moda ve güzellik odaklı alışveriş rehberimizle tanıştırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

“Amerika’dan sonra dünyada ilk kez Türkiye’de”

Time Inc Lisans ve Uluslararası İş Geliştirme Bölüm Başkan Yardımcısı Jim Jacovides işbirliği hakkındaki yorumlarını paylaştı: “People StyleWatch Amerikan dergi pazarında büyük bir başarıya imza attı. Derginin stil, eğlence, ünlüler ve alışveriş kavramlarını bir araya getiren güçlü içerik bütünlüğü her kadını etkileyecek. Bu anlamda dergimizi farklı pazarlara uyarlayabilmek için yerel iş ortakları ile çalışmayı sürdüreceğiz. Türkiye’de, işbirliğimizin başarısını InStyle ve Fortune gibi dergilerin yerel sayılarının yayınlanmasıyla kanıtlayan çok değerli ortağımız, Mutlu Dergi Grubu ile çalışmaktayız ve People StyleWatch’un başarısı konusunda MDG’ye güveniyoruz.”

Ekim ayında okurları ile buluşmak üzere raflarda yerini alacak olan People StyleWatch Türkiye’nin arkasında güçlü ve profesyonel bir kadro bulunuyor. Yayın Direktörlüğü’nü kadın dergiciliğine yenilikçi editoryal yaklaşımı ile imzasını atan İçim Delemen’in yürüttüğü People StyleWatch Türkiye’nin genel yayın yönetmeni moda ve stil konusunda medya sektöründe farklı kategorilerde uzmanlığını ispatlamış bir isim, Elif Akça. People StyleWatch, Amerika’dan sonra dünyada ilk olarak Türkiye’de lisanslı olarak yayın hayatına başlayacak. Konuyla ilgili yorumlarını paylaşan Mutlu Dergi Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Mutlu, “People StyleWatch her bütçeye hitap eden ürün seçenekleri ve modayı eğlenceye dönüştüren editoryal yapısı ile Türkiye’nin her kesiminden kadın okurların vazgeçilmez alışveriş rehberi olacak. Amerika’da 110 dk ortalama okuma süresi olan People StyleWatch güvenilir yorumları ve akılda kalıcı yapısı ile moda ve güzellik kategorisindeki reklamverenlerin de bir numaralı destekçisi olacak. MDG olarak, bu başarılı alışveriş dergisini Türk okurları ve reklamverenleri ile buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI