Ana SayfaSağlıkPenti "Gayet Nomal" Kampanyası Yayında

Penti “Gayet Nomal” Kampanyası Yayında

Penti, kadınların periyot dönemlerine ait toplumda tabulaştırılmış düşünceleri yıkmayı hedeflediği reklam filmiyle, özel gün algısını normalleştiriyor. Kadınların periyot günlerini “özel günler” olarak adlandırarak gizlemeye çalışılan bakış açısını, “Gayet Normal” sloganıyla yıkıyor. 

Penti, özel olarak tasarladığı “Regl Destek Külodu” ile kadınlara konforlu ve rahat bir periyot dönemi desteği sunarken, “Gayet Normal” reklam kampanyasıyla da özgür hissetmeye davet ediyor. Kadın olmanın en doğal halini toplumsal tabulardan uzaklaştırıp normalleştiriyor, kadınların yanlarında yer alıyor. 

Bu öngörüyle Arthur ajans tarafından hazırlanan reklam kampanyasını “Dünya Kadınlar Günü” öncesinde yayına alan Penti, kadınların periyodik dönemlerinin “Gayet Normal” olduğunun altını çiziyor. Yönetmen koltuğunda Melike Müge Şahin’in oturduğu reklam filminde, gündelik yaşam içerisinde bir çok kadının “Gayet Normal” anlarına eşlik ederken, Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı’nın her ay yaşadığı “Gayet Normal” gününe de şahit oluyoruz.

Kadınların periyodik dönemlerinin özel günler değil “Gayet Normal” günler olduğuna işaret eden reklam filmi, 70’’, 60’’ ve diğer versiyonlarıyla dijital mecralarda yayınlanıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI