Ana SayfaModaPenti 2013 Plaj Koleksiyonu

Penti 2013 Plaj Koleksiyonu

Penti 2013 Plaj Koleksiyonu’nda ‘mix&match’ mottosuyla özgür ruhlara ve özgün stillere hitap etmek istiyor. Penti, alt ve üst beden ölçülerinin farklılığını düşünerek kadınlara bikini alışverişinde seçim özgürlüğü tanıyor. Penti’nin cesur, renkli ve stil vadeden koleksiyonu, 3 ayrı gruptan oluşuyor. Naneli, limonlu, çilekli dondurma görüntüsündeki bikiniler, kızgın kumlarda güneşlenirken ferahlama hissi yaşamanız için tasarlanmış.

Klasik kalıpların dışında tek askılı, makrome detaylı, kat kat fırfırlı tasarımlar ön plana çıkıyor. Senenin hit trendlerinden kamuflaj deseni, zımbalarla birleştirilerek bu bölümde öne çıkıyor. Koleksiyonda lacivert ve beyaz tutkunlarını da pek çok farklı seçenek bekliyor.

Penti, 2013 Plaj koleksiyonunda ikonik mayolar da unutulmamış. Boyundan bağlı mayolar, transparan çizgi detayları, göğüsleri toparlayan bikiniler ve brezilya kesim altlar,  vücuduna güvenen,  plajda da her yerde olduğu gibi şık olmak isteyen kadınlara hitap ediyor.

Bikinilerin renk paletine uygun havluları ve tüm plaj ihtiyaçlarını rahatça taşıyabilecek büyüklükte desenli hasır çantalar ve rengarenk jelibon görüntüsünde terlikler, koleksiyonu tamamlıyor. Plaj kıyafeti olarak kullanılan kısa tişörtler, pamuklu dantelden püsküllü elbiseler, kısacık batik şortlar olmazsa olmazlardan… Tatiliniz için ideal pek çok aksesuar Penti mağazalarında bu yaz sizi bekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI