Ana SayfaDekorasyonPenelope Bebe Serisi

Penelope Bebe Serisi

PENELOPE Bebe 17-20 Şubat tarihlerinde CNR EXPO’da düzenlenen Anne Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı’na katılıyor. Fuarda PENELOPE Bebe Serisi’ni tanıtacak olan firma, tamamen doğal olan PENELOPE bebek kaz tüyü uyku ürünlerini de ziyaretçiler ile buluşturacak. 9. Hall’de F -104 numaralı standında anne, baba ve minikleri bekleyen PENELOPE, kaz tüyü Bebe Serisi yastık ve yorganları ile miniklerin gönlünü fethedecek.

Doğal sıcaklığın yanı sıra, hava geçirgenliği ile uyku süresince terlemeyi önleyen PENELOPE Bebe Serisi uyku ürünleri, aynı anda yarattığı hem sıcak, hem de ferah uyku evreleri ile miniklerin vücutları ve çevre arasında denge oluşturuyor. Kaz tüyünün eşsiz özelliklerini taşıyan PENELOPE Bebe Serisi, yüzde yüz pamuklu, mite geçirmez ithal kumaşı ile çocuğunuzu koruyor. Tamamen doğal olan Bebe Serisi kaz tüyü uyku ürünleri, çocuğunuza rahat ve huzurlu uyku sağlıyor.

Penelope Bebe serisinin 3M kaz tüyü bebe seti, 0-12 aylık bebekler için kaz tüyü yorgan ve yatak olarak kullanılıyor. 12-24 aylık bebekler için ise yeleği ile birlikte kaz tüyü yorgan olarak kullanılıyor. 2-6 yaş arası çocuklar için ise kaz tüyü yorgan olarak kullanılıyor. Kaliteli Macar kaz tüyünün kullanıldığı, tüy geçirmeyen ve yüzde 100 pamuklu kumaşın kullanıldığı bu ürünler bebekleri kışın da soğuktan koruyor ve anne sıcaklığını yaşatıyor.

Eğer ilginizi çekiyorsa bu özel Penelope ürünlerini Anne Bebek ve Çocuk Fuarında incileyebilirsiniz.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI