Ana SayfaMagazinPembe Top Sinem Kobal'da

Pembe Top Sinem Kobal’da

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen proje kapsamında, THY Avrupa Ligi’nde dün İstanbul’da oynanan Anadolu Efes-CSKA Moskova karşılaşması, pembe top ile yapılan hava atışıyla başladı. Hava atışını, projeye gönüllü olarak katılan ünlü oyuncu Sinem Kobal yaptı.

Karşılaşmayı izlemeye eşi Kenan İmirzalıoğlu ile gelen Sinem Kobal, Meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek için şunları söyledi:
“Meme kanserinde erken teşhisin önemine değinmek ve kadınlarda farkındalık yaratılmasında benim de bir desteğimin olması çok mutluluk verici. Kadınlar kadar erkeklerin de sesimizi duymasını ve meme kanseriyle mücadeleye destek vermelerini ayrıca önemsiyorum”

Pembe Top Sahada” projesine daha önce de Beren Saat katılmış ve ünlü oyuncu geçen yıl oynanan Anadolu Efes-Unics Kazan maçının hava atışını yapmıştı. Bergüzar Korel de, yine geçen yıl oynanan Anadolu Efes-Emporio Armani Milano maçının hava atışını pembe top ile yapmıştı.

Her yıl 1 milyon 400 bin kadına teşhisi konan meme kanseri 8 kadından birinde görülüyor ve binlerce kadın bu hastalık nedeniyle hayatını kaybediyor. Erken teşhis ise hayat kurtarıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI