Ana SayfaMagazinPassengers'tan Yeni Sahne Geldi

Passengers’tan Yeni Sahne Geldi

Uzayda bir aşk hikayesi olarak tanımlanabilecek Passengers şimdiden izleyicilerde ilgi uyandırmayı başardı. Jennifer Lawrence ve Chris Pratt‘in rol aldığı yapımdan kısa bir sahne izleyicilerle paylaşıldı.

Bilim kurgu sevenlerin merakla beklediği yapım yakın bir gelecekte geçiyor. Teknolojinin oldukça ilerlediği bu zaman diliminde insanlar uzayda kolonileşme konusunda ciddi bir adım atıyor. Gönüllü bir grup insan gelecekte ve farklı bir gezegende uyanmak üzere bu programa dahil oluyor. Ancak Jim ve Aurora planlanandan 90 yıl önce uzay gemisindeyken uyanıyor. İkili daha sonra bir şeylerin ters gittiğini fark ediyor. Paylaşılan sahnede Aurora uzay gemisindeki konforun keyfini çıkartmaya çalışıyor. Yüzmek için havuza girdiği sırada uzay gemisinin yer çekimi sistemi arızalanıyor. Su tüm odada kontrolsüz bir şekilde hareket ederken, Aurora da nefes alabileceği bir noktaya ulaşmaya çabalıyor.

İlgiyle takip edilen bu yapımın yönetmenliğini The Imitation Game ile tanınan Morten Tyldum üstleniyor. Jennifer Lawrence ile Chris Pratt‘a Michael Sheen, Laurence Fishburne, Jamie Soricelli, Kimberly Battista, Shelby Taylor Mullins, Marie Burke gibi isimler eşlik ediyor.

İsmi Türkçe’ye Uzay Yolcuları olarak çevirilen film 13 Ocak 2017‘de vizyona girecek.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI