Ana SayfaDekorasyonPaşabahçe Ben Yaptım Serisi

Paşabahçe Ben Yaptım Serisi

Sevdiğiniz insanları sizden iyi kim tanıyabilir? Onlar için seçeceğiniz hediyeyi de kimse sizden daha iyi bilemez. Kendi emeğiniz ve hayalgücünüzü de kattığınız anlamlı bir hediye fikrinden yola çıkan Paşabahçe Porselen, dünyaca ünlü kalem markası Edding ile eğlenceli bir set tasarladı. Kupa ve porselen dekorasyonuna yönelik üretilen rengarenk kalemlerden oluşan ‘Ben Yaptım’ setleri sevdiklerine verecekleri hediyelerde kendilerinden bir iz olmasını isteyenler için harika seçenek.

‘Ben Yaptım!’ setlerinde bulunan Paşabahçe Porselen’in sade kupaları Edding kalemlerde kullanılan su bazlı mürekkeple hayal dünyanızın kapılarını sonuna kadar açmanıza yardım ediyor. Setlerin içinde bir adet porselen kupa ve 2 farklı renkte porselen boyama kalemi bulunuyor. Hayal gücünüzün ürününü yaratmak için Paşabahçe kupanın, boyama kalemleri ile boyandıktan sonra kuruması için 15 dakika bekletilmesi gerekiyor. Bu süre içinde eğer farklı bir tasarım yapmak isteniyorsa çizimler yıkanarak veya bir bezle silinerek temizlenebiliyor. Ardından önceden ısıtılmış 160 derecelik ev tipi fırında 25 dakika pişirilen kupanın üzerindeki tasarım sabitleniyor.

Sevdikleriniz için kendi el emeğiniz ve haya dünyanızın ürünü olan bir hediye arıyorsanız, Paşabahçe`nin `Ben Yaptım` setleri tam size göre….

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI