Ana SayfaGüzellikParfümör Mark Buxton`dan tüyolar

Parfümör Mark Buxton`dan tüyolar

Yeni yıl yavaş ama emin adımlarla bize doğru yaklaşırken dünyada sadece 700 kişide olan "Parfümör" ünvanına sahip olan ve Burserry, Versace, Givenchy gibi büyük markalara parfüm yapan Mark Buxton, gideceğiniz partiye göre uygun parfüm seçmeniz için size tüyolar verdi.

Yanlış bir parfümün şık bir restorana giderken giyilen eşofman kadar kötü olduğunu düşünen Buxton, konsepte göre parfüm önerilerinde bulundu. İşte o tüyolar:

– Eğer yeni yıl kar olmadan olmaz diyenlerdenseniz ve rotanız soğuk bir ülkeyse Buxton, yeşil ve marin notaları barındırın bir parfüm seçmenizi öneriyor.

– Amacınız sokak partisinde eğlenmekse ünlü ;parfümör, musk kokularıyla desteklenmiş kokuları öneriyor.

– Hayır ben ailemle sakin bir gece geçireceğim diyorsanız da tercih etmeniz gereken parfümler içinde müge ve zambak gibi zarif notalar bulunduran kokular olmalıdır.

-Romantik bir akşam yemeğine gidecekseniz ise baharatlı kokular en doğru seçim olacaktır.

Parfümün nasıl uygulanacağının en az seçim kadar önemli olduğunu vurgulayan Mark Buxton, öncelikli olarak kokunun çıplak tene uygulanması gerektiğini söylüyor. Parfümünün bütün gece üzerinde kalmasını isteyenler ise parfümü havaya sıkıp altınan geçerek kokunun kalıcığını arttırabilirler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI