Ana SayfaGüzellikPantene Altın Kelebek Hazırlıklarına Devam Ediyor

Pantene Altın Kelebek Hazırlıklarına Devam Ediyor

Bu yıl 43.’sü düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni öncesinde sağlıklı ve güçlü görünen saçlarına göre belirlenerek seçilen 10 kız, Başak Dizer, Sibel Arna ve Türkiye’nin en çok takip edilen bloggerlarından Çizenbayan (Elif Tanverdi), Rüya Büyüktetik ve Youtube starı Cansu Akın ile bir araya geldiler.
Bu çok özel gece öncesinde stil uzmanları ve bloggerlarla söyleşi fırsatı yakalayan 10 şanslı kız, senenin trendleri ve kırmızı halıda ışıldamanın formüllerini paylaştıkları muhteşem bir gün yaşadılar. İşte Pantene’in en etkili ve başarılı ürünlerinin de tanıtıldığı Pantene ile kırmızı halıya hazırlık akademisinde öne çıkan stil ve saç bakım önerileri!

 
Başar Dizer’den Öneriler…
“Kırmızı halı son dönemlerde de çok öne çıkmış bir şey. Çünkü artık galalar, ödül törenleri, açılışlarda yapılıyor ve yansımaları çok büyük olduğu için heyecanı herkes tarafından takip ediliyor. Hepimiz sosyal medyanın içindeyiz ve sık kullanıyoruz. Kırmızı halıda bakımlı ve güzel görünülmesi gerekildiği kızlar tarafından da biliniyor. Kızlara tavsiyem böyle bir fırsatınız varken bunu iyi değerlendirin. Kırmızı halıda bakımlı ve güzel görünmenin önemli iki formülü; 1- Elbise: Kıyafetleri tam istediğimiz gibi yerine, vücut tipimize uygun seçmemiz. Burada bence en önemli şey, vücut şeklimize uygun giyinmek. 2- Saç-Makyaj: Makyajdan önce saçın belirli bir bakıma girmesi gerekir. Saçımızdan son dönem bakım yaptırmak yerine, çok daha öncesinden bakımlarınızı yapmanız gerektiğini düşünüyorum.”

Sibel Arna’dan Öneriler…
“Her zaman az aksesuar, abartısız makyaj kullanma fikrini eksik etmeyin. Çok yapılı olmak, kalıp olmak artık güzel durmuyor. Sağlıklı görünen doğal saçlar artık daha ön planda. Pantene bu konuda avantajımız diyebilirim. Saçlarıma verdiği sağlıklı görünüşle, saçların kötü gözükme ihtimalini yok dedirtecek kadar aza indiriyor. Doğru ürünleri kullanarak şekillendirme için iyi bir baz hazırlayıp, güzel bir ele de teslim edince kendinizi, saçlarınız güzel oluyor. Geceye doğru yüzünüzde bir sivilce mi çıktı, işi komediye vurun. Çenenizdekine isim falan verin. Sivilceniz olabilir, ama bu özgüvenli duruşunuzu ihmal etmesin. Dediklerimi unutmayın, o gece eğlenin ve ışıldayın.”

Üç Blogger’dan Stil Önerileri
Cansu Akın da Sibel Arna’nın sözlerini destekleyerek “Bakımsız bir saçla saçınız ne yaparsanız yapın güzel durmaz. Bakımsız saç, aldığı şekli yitirir veya düşürür. Ben yıllardır Pantene’in Argan Yağlı Elixir’ini kullanıyorum.” dedi. Cansu Akın gibi bu sene ilk kırmızı deneyimi için heyecanlı olduğunu belirten Çizenbayan ise “Bana göre insanın moduyla kıyafetleri doğru orantıdayken uyum sağlıyor. Muhtemelen ben de uzun ve sade bir elbise giyeceğim. Saçta ve ciltte ise en önem verdiğim şey sağlıklı ışıltıların olması.” dedi.  Rüya Büyüktetik, kırmızı halı hazırlıkları için “Bu sene genel anlamda kıyafetlerde sadelik ön planda. Abartılı kıyafetler yok. Dünya trendlerinde artık ağır kıyafetler görmüyoruz. Benim de kıyafetim hala belli değil, araştırıyorum” diyerek doğal görüntünün ve sonrasında saçların ne kadar güçlü olursa, şekillenmesinin o kadar kolay olduğunu belirtti. Üç blogger’ın da ortak tavsiyelerinden biri ise Pantene Saç Bakım Yağlarından saç tipine uygun olanı çantamızdan eksik etmemek gerektiği oldu. Kabaran saçlara Argan Yağlı Elixir ve Keratin Onarıcı E Vitaminli Yağ’ın mükemmel bir görünüm verdiğinin altı çizildi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI