Ana SayfaMücevherPandora Türkiye`de

Pandora Türkiye`de

Yüzyıllardır kadınlar kendilerini ifade ederken çok farklı yöntemler denediler. Son yüzyılda bu durum daha farkı bir boyut kazandı mistik ve anlaşılması güç durumlara merak artarken zaman,  pek çok yitirdiğimiz kavramın da değerini ortaya çıkardı. 1982 yılında farklı kavramlardan yola çıkarak ortaya çıkan Pandora, kendini sadece bir takı markası olarak değil, aynı zamanda tasarımlarıyla hayata bakış açımızı zenginleştiren, günün trendlerini yakalayan modern takı ve mücevher markası olarak yola çıktı. 

Danimarka’nın Kopenhag şehrinde tasarımlarını hayata geçiren Pandora, 1500’ün üzerindeki modelleriyle dünyada en fazla satılan takı ve mücevher markası olarak kadınlarla buluşmaya devam ediyor. Pandora’nın bu başarısındaki en önemli etken ise “charm” denilen, kolye ve bileziklere takılan ufak ikonlar… Her birinin kendine özgü anlamlarının olduğu charm’lar özellikle tasarıma meraklı bayanlar tarafından büyük ilgi görüyor. Altın ve gümüş olmak üzere iki farklı materyalden üretilen charm’lar, kolye, bilezik ve deriden üretilen bileklerde hayat buluyor. Kolye ve bileziklerin burgu yöntemiyle dizayn edilmesi ve charm’ların vidalama yöntemiyle takılmasını dünyada ilk kez uygulayan Pandora, bu özelliği ile diğer takı ve mücevher markaları arasında farklı bir yerde bulunuyor. Bünyesine her yıl 200’ün üzerinde model katan Pandora, her yıl dünya’nın çeşitli ülkelerinden ilham alarak oluşturduğu koleksiyonlarıyla dikkat çekiyor. Herkesin kendine özel kolye ve bilezik hazırlamasına imkân tanıyan Pandora, başlatmış olduğu bu akımla, her kadının kendi hikâyesini oluşturmasına fırsat tanıyor. Pandora, bu farklı stili ile aynı zamanda insanların koleksiyon alışkanlıklarını tetikleyerek dünyada farklı bir akımın oluşmasına öncülük ediyor. Tamamıyla el üretimi olan ve el işçiliğinin gözle görülür derecede fazla olduğu Pandora, tasarımlarında kullandığı zümrüt, pırlanta, yakut gibi değerli taşlardan oluşturduğu modellerde kadınların sadece gündüz değil özel anlarında da şık olmalarına imkân tanıyor. Satışa sunulduğu 47 ülkede modaya ve yeniliğe önem verenler tarafından büyük ilgi gören Pandora, dünyada ve Türkiye’de de yeni moda akımlarına bir yenisini daha ekleyecek gibi görünüyor.
Bünyesinde bulundurduğu 30’a yakın saat ve takı markasıyla Türkiye’nin önde gelen saat ve takı distribütörü Saat&Saat, çok kısa süre önce bünyesine kattığı Pandora ile Türk moda severleri şık, marjinal, mistik ve sevimli tasarımlarla buluşturuyor.
Tasarımlarıyla moda severleri sıra dışı bir yolculuğa çağıran Pandora, charm’lardan dizayn edilen kolye ve bileziklerin yanı sıra, küpe, yüzük ve daha pek çok aksesuarları ile bayanların en fazla merak ve ilgi duyacağı markalar arasında öncelikli olarak yerini alacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI