Ana SayfaMücevherPandora Timeless Koleksiyonu ile Işıldama Zamanı

Pandora Timeless Koleksiyonu ile Işıldama Zamanı

Pandora, Timeless koleksiyonunun bir parçası olarak klasik kalp formunu yeni dokunuşlarla canlandırdı. Benzersiz kesimdeki ışıltılı taş ve sürdürülebilir 925 ayar gümüş kullanımı sayesinde taşların doğal parlaklığı ortaya çıkarıldı.

Pandora’nın zamansız kalp formu; bileklik, yüzük, kolye ve küpelerde kullanılan eşsiz teknikler ile daha göz alıcı bir tasarıma kavuştu. Bir Pandora klasiği olan, parlak mavi kalpli “Işıltılı Mavi Kalpli Yüzük” ise modern yorumlarla yenilendi Pandora Rose ile tasarlandı.

İkonik şekillere, gökyüzünden ilham alan mavi taşların eşlik ettiği yeni tasarımlar, Pandora’nın benzersiz işçiliği ile elde tamamlanarak hazırlandı. Charm’lar, Pandora’nın %71 geri dönüştürülmüş 925 ayar gümüşü, Pandora Shine ve Pandora Rose ile bir arada şık ve zarif bir görünüm sunuyor.  

 

Pandora’nın Kreatif Direktörleri Francesco Terzo ve A. Filippo Ficarelli yenilenmiş Timeless koleksiyonunu şu sözlerle anlatıyor: “Bu koleksiyonun klasik ama ışıltılı parçaları, yeni yılın yaklaşan coşkulu havasıyla da uyum içerisinde. Koleksiyondaki her bir parça şık ve zamansız görünümleri modern dokunuşlarla yorumluyor. Güzel sanatlardan ilham alınarak hayata geçirilen, bilezik, kolye, charm, yüzük ve küpeler, hem ışıltılı bir partiye hem de günlük stillere eşlik edecek tarzda olması nedeniyle, geniş bir kullanım alanı sunuyor.”

 

Pandora’nın eşsiz mücevher tasarımlarıyla, kendinize, arkadaşlarınıza, ailenize ya da sevdiklerinize sevginizi gösterin. Unutulmaz anları Pandora Timeless koleksiyonuyla kutlayın.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI