Ana SayfaMücevherPandora Moments Charm Bilekliklik Konsepti 20 Yaşında!

Pandora Moments Charm Bilekliklik Konsepti 20 Yaşında!

Pandora Moments Charm bileklikleri 20 yıldır farklı hikayelerine, anılarına eşlik ediyor ve kendini stilinle ifade etmeni sağlıyor. İster unutulmaz bir tatil ister değer verdiğin biri olsun, Pandora Moments Charm bilekliği daima yanında! 

 

Pandora, 20 yıl önce ilk Pandora Moments Charm bilekliğini tasarlayarak, kadınların kendilerini mücevherleriyle ifade etmeleri için fırsat sundu. Pandoraseverler 20 yıldır charm koleksiyonu yaparak mutlu oldukları bir anıyı, anlamları ya da unutamadıkları bir deneyimi üzerlerinde taşıyor! Pandora, kullanıcılarının tutkularını ve sevgilerini ifade edebilmelerini sağlayarak dünya çapında benzersiz bir koleksiyoner topluluk yarattı!

 

Pandora Baş Tasarımcısı Stephen Fairchild:“Pandorseverler, karakterlerini, zevklerini yansıtan charm’ları biriktirmeyi çok seviyor! Pandoraseverlerin hayatları yıllar içinde değiştikçe, çok satan mücevherlerimiz de aynı paralellikte değişim gösterdi. Böylelikle, yıllar içinde müşterilerimizle aramızdaki bağı gözlemleme şansımız oldu. En çok sevilen charm’larımız, onları taşıyanlar için sembolik bir anlam taşıyor. Koleksiyon yaparak kendi karakterleri ve tutkularını ifade ediyor ve bileklikleriyle hikayeler anlatıyorlar.”

 

Sen de ikonik Pandora Moments Charm & Bileklik konseptinin 20. yılında içgüdülerinin, stilini yaratmada sana rehberlik etmesine izin ver! İç dünyanı stiline yansıt!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI