Ana SayfaMücevherPandora Essence Koleksiyonu

Pandora Essence Koleksiyonu

Kadınların en çok önem verdiği değerleri belirlemek üzere dünya genelinde 7.500 kadın üzerinde gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre hazırlanan Pandora Essence Collection; yola çıkış öyküsüyle de fark yaratıyor. 
Pandora Essence Collection  incecik, saf gümüş bileklik üzerinde el işçiliğiyle tamamlanmış 14k altın, saf gümüş ve sembolik taşlardan oluşan muhteşem charm’ları ile göz kamaştırıyor. Koleksiyondaki charm’lar Sevgi, Cesaret, Güven, Bilgelik ve Sadakat gibi kişisel değerleri simgeliyor.  Astrolojiyi seven kadınlar için de koleksiyonda ışıltılı kübik zirkonlarla çevrili Kova’dan Oğlak’a, 12 burç charm’ı yer alıyor.
Pandora’nın tescilli klips sistemine sahip, düz ya da boncuklu tasarımları arasından istenilenin tercih edilebildiği saf gümüş Essence bileklikleri, koleksiyondaki charm’ları mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Her bir charm’ın ortasında yer alan esnek silikon tasarımı sayesinde Pandora charm’lar bileklik üzerinde kolayca kayarak sabitlenmesi sayesinde kullanıcısına rahat kullanım sunuyor.
Danimarka’daki tasarım ekibi tarafından özel olarak hazırlanan Pandora Essence Collection; metallerin, değerli ve yarı değerli taşların görünümünün, kompozisyonunun ve renklerinin tarih boyunca taşıdığı derin sembolik anlamlarını üzerinde taşıyor. 
Pandora’nın Tayland’da bulunan yetenekli zanaatkarları, önce dikkatlice materyalleri seçiyor, ustalıkla işliyor ve tek tek dizilen dekoratif taşların, metallerin ve taşların ruhunu, hazırladıkları tasarıma katarak charm’ları elde tamamlıyorlar.
Tüm Pandora mücevherlerinde olduğu gibi Pandora Essence Collection charm’larını ister ayrı ayrı, ister koleksiyondaki diğer anlamlı charm’larla farklı şekillerde kullanmak ve tasarlayabilmek mümkün…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI