Ana SayfaYaşamÖzlenen Yaz Buluşmaları Four Seasons Hotels İstanbul'da Yaşanıyor

Özlenen Yaz Buluşmaları Four Seasons Hotels İstanbul’da Yaşanıyor

Boğaz’ın mavi sularına karşı ferah terasında birbirinden özel içerikler sunan Four Seasons Hotel Bosphorus’un tüm haftayı kapsayan yaz programı pazartesi günleri Yalı Teras’ta Happy Hour ile başlıyor. Salı günleri ise aynı mekânda, sokak lezzetlerinin vazgeçilmezlerinden midye dolmayı bira ile deneyimlemek mümkün. Yaz günlerinin sevilen açıkhava sineması her Çarşamba Boğaz’ın kıyısında sinemaseverlere unutulmayacak bir deneyim yaşatıyor. Yalı Teras’ta perşembe günleri Sushi N More, sushi ve sashimi tutkunlarını bir araya getirirken, Cuma günleri Bosphorus Aperativo, Boğaz’ın güzel esintisi ile keyif dolu bir yaz akşamı yaşatıyor.
 
Cumartesi günleri, Yalı Teras ve Ocakbaşı Restaurant’ta Aile Kahvaltısı ile başlarken, akşam Yalı Teras’ta Ayşe Evrim’in canlı performansı ile enerji ve ritm geri dönüyor. Evrim, Latin şarkıları, tangolar, chansonlar ve sürpriz potpurilerden oluşan repertuarıyla müzikseverlere Boğaz’ın büyüleyici fonunda keyif dolu yaz geceleri yaşatıyor. Aqua Teras’ta, her pazar zengin barbekü ve meze çeşitleri ile sunulan Barbekü Kahvaltısı, hafta sonuna hem lezzet hem renk katıyor.
 
Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0552 381 11 11
 
 
 
Tarihi Yarımada Yaz Mevsimini Four Seasons Hotel Sultanahmet’in her güne özel hazırladığı zengin programları ile karşılıyor
 
Tarihi dokusu ile öne çıkan Four Seasons Hotel Sultanahmet, yaz akşamları için Türk ve dünya mutfaklarından derlenen özel içerikler sunuyor. Yaz ayları boyunca pazartesi günleri pide ve pizza seçenekleriyle A’YA Teras’ın benzersiz atmosferinde başlayan hafta, Salı günü artizan kokteyllerin sunulduğu Happy Hour ile daha keyifli hale geliyor. Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya aday Akşam Sefası, adına yaraşan özel menüsü ile Seasons Restoran’ın benzersiz ortamında uzun dost sohbetlerini ağırlıyor.
 
Hamburger geceleri, bu yaz da her Perşembe misafirleriyle A’YA Teras’ta buluşmaya devam ediyor. Cuma günü, İtalyan lezzetlerinin yer aldığı ‘Adoro il Risotto’ menüsü hafta sonuna lezzet dolu bir başlangıç sunuyor. Cumartesi ve pazar günleri aileler İstanbul’un bu huzur dolu bahçesinde ‘Aile Kahvaltısı’ için bir araya gelirken, dileyenler geleneksel çay saati ile hafta sonlarının öğleden sonralarını keyif saatlerine dönüştürüyor.
 
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0552 402 31 50
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI