Ana SayfaGüzellikOxypeel Saf Oksijen Terapisi

Oxypeel Saf Oksijen Terapisi

Oxypeel (Saf oksiyen terapisi) nedir?
Cilde %93 oranında oksijen veren spreyi ve led maskesi ile oksijeni cilde hapseder, daha bebeksi bir cilde sahip olmamızı sağlar.
Oxypeel’in özelliği;
•    Dermabrazyon başlığı (yüzünüzdeki her bölge için farklı ebatlarda 9 adet uç tipi)
•    Radyo Frekans başlığı
•    Oksijen spreyi
•    Led maskesi
Dermabrazyon ile ciltte kontrollü bir soyma işlemi gerçekleştirildikten sonra; cilt tipine göre  uygulanan vitaminleri basınçlı oksijen spreyi ile cildin bir alt katmanı olan dermiş tabakasına iletir.
Radyo frekans elastikiyetini kaybetmiş ciltleri toplar ve lifting etkisi yaratır.
Daha sonrasında led maske ile cildin kolajen üretimi hızlandırılır ve aynı anda maskeden verilen oksijenle cildin nem ve ışıltı kazanması sağlanır. Özellikli bir cilt bakımıdır. İleri düzeyde kistik milyalara ve akneli cilde sahip olan kişilere daha tedavi edici yöntemler önerilmektedir.

Cildimizin bu bakıma ne kadarda bir ihtiyacı var?
Bu bakımın en az 2 en fazla 4 haftada bir yaptırılması uygun görülmektedir.

Bu bakımı yaptırmanın bir mevsimi ya da zamanı var mı? 
Her mevsim bu bakım yapılabilir. Uygulama sonrasında özellikle yapılması istenen tek şey düzenli güneş koruyucu kullanılmasıdır. 

Şimdi de adım adım bu bakımın nasıl uygulandığına bakalım;

Cilt tipine uygun olarak seçilen vitamin flakonu kırılarak cilt yüzeyine fırça yardımıyla  sürülür. Daha sonra %100 saf basınçlı saf oksijen veren oxygen jet peeling başlığı ile cilt gözeneklerinden dermiş tabakasına vitaminler ulaştırılır. Aşırı basınç ve vitamin ciltte yeniden doğuş etkisi yaratır ve cildin kaybettiği parlaklık ve ışıltıyı yeniden kazanmasını sağlar.

Yağ hücrelerine ve kolajene odaklanmış bu ısıtım, yüzün farklı bölgelerinde farklı  gevşemeye müsait bölgelerde tonlama ve toparlama yapılmasına yardımcı olur. Problemli bölgelerde alınan sonuçlar aynı zamanda doku pürüzsüzlüğünü ve çevresel daralmayı da destekler. Yüzde lifting etkisi yaratır .

Cilt tipine göre belirlenen maske cilde uygulandıktan sonra red maske yüze takılarak 10-25 dakika kadar bekletilir. Bu uygulama akne tedavisinde, ödem azaltmada, plastik ameliyatlar sonrasında, kimyasal peeling sonrasında, güneş ve yaşlanmaya bağlı lekelerde, doku yenilenmesinde, cilt bakımında cilt lekelerinde etkili sonuçlar vererek. Günlük hayatta kullanılabilen uygulamadır. Belirli dalga boylarında farklı renk alan ışınların cilde yansıtılmasıyla uygulanır. Vücudumuza müdahale etmeden cildimizin kendi kendine yenilenmesini, kollajen aktivitesini, tetikleyen bir uygulamadır.

Daha sonra cilt temizlenerek arındırılır. Cilde uygun nemlendirici seçilerek cilde masaj yapılır. Ve güneş kremi ile sonlandırılır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI