Ana SayfaTeknolojiOrtak Nefretlerden Yeni Arkadaşlıklara

Ortak Nefretlerden Yeni Arkadaşlıklara

Arkadaşlık uygulamaları genelde insanları eşleştirebilmek için beğenilerinden ve hobilerinden faydalanıyor. Aynı dizileri seven, aynı oyunları oynayan ve genel olarak aynı şeyleri yapmaktan keyif alan insanları bir araya getirmeyi amaçlıyor. Geliştirilen bu yeni arkadaşlık uygulaması ise sevilenleri değil sevilmeyenleri göz önünde bulundurarak eşleştirme yapıyor.
 
Tıpkı beğeniler gibi nefret de oldukça kuvvetli bir duygu ve insanları bir araya getirmek için tek başına yeterli olabiliyor. Londra’da yaşan Brendan Alper isimli geliştiricinin imzasını taşıyan Hater, ortak nefretleri olan insanları bir araya getirmeyi amaçlıyor. Örneğin trafik ışıklarında beklemekten, sesli şekilde sakız çiğneyen insanlardan veya basitçe her şeyden nefret eden biriyle tanışmak mümkün hale geliyor. Uygulamaya giriş yapıldığında nefret edilen ne varsa belirtiliyor ve bundan sonrasında eşleştirmeler başlıyor. Sizinle aynı nefreti paylaşan insanlarla sohbet etmek ve arkadaş olmak mümkün oluyor.
 
Alper’in açıklamasına göre bizim karakterimizi oluşturan ana öğelerden biri de nefret. Bu nedenle nefret edilen şeylerin bir insanı tanımak için çok önemli olduğuna inandığını ifade ediyor. Ayrıca ortak nefretler olduğunda insanların daha samimi bir şekilde iletişim kurduklarını sözlerine ekliyor. Şimdilik iOS platformuna özel olarak sunulan arkadaşlık uygulamasının bu yılın bahar aylarında Android’e geleceği belirtiliyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI