Ana SayfaGüzellikÖrgü hep moda

Örgü hep moda

Her şey yıllar önce Sienna Miller`ın Tanrıça modeli yaptırdığı örgülü saçları ile başladı. 2007 Haziran`ında, Altın Küre Ödülleri`nde giydiği Marchesa beyaz elbisesi ile bir prensesi andıran Miller, o geceki saçları ile bugün bile saç örgüsü deyince akla gelen ilk isim. 

Saç stilistleri de bu modeli sevmiş olmalı ki, pek çok `Sienna Miller örgüsü` denemesine şahit olduk.

Gelelim defilelere.. Bu sezon İlkbahar-Yaz 2015 defilelerinde de, Sonbahar-Kış 2015 defilelerinde de podyumlarda örgülü saçlar gördük. Bu markalardan bazıları da Lanvin, Giorgio Armani, Vera Wang ve Vivenne Westwood gibi ünlü tasarımcılar oldu. Farklı modellere yer veren Giorgio Armani`nin aksine Lanvin daha sade, sıradan örgüleri tercih etti. Bu noktada, sezonun modası olan natürellik saçlara da yansıdı diyebiliriz. Düzgün örgülü saçlar yerine dağınık görünümlü örgüler çok daha revaçta. 

Biraz da ünlülere bakalım.. Örgü deyince Sienna Miller`dan sonra akla gelen ikinci isim kesinlikle Blake Lively! Beş davetin üçünde saçlarını örgü yaptıran Lively, bu modelden vazgeçemiyor olsa gerek. Çok yakıştığı da bir gerçek fakat Lively`nin örgüleri her zaman muhteşem görünüyor. 

Biz de sizler için hem defilelerden, hem de ünlülerin saç örgüsü tercihlerinden oluşan bir fotogaleri oluşturduk.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI