Ana SayfaGüzellikOrganix Acai Berry Şampuan

Organix Acai Berry Şampuan

Yaz sezonuna girdiğimiz şu günlerde hepimiz tatil planları yapıyoruz. Yaz boyunca cildimiz kadar saçlarımızın da ekstra bakıma ihtiyacı olduğu bilinen bir gerçek.

Organix’ in Acai Berry renk koruyucu şampuanı ile tatil ve yaz boyunca hem saçlarınızın rengini koruyabilir hem de saçlarınızın ihtiyaç duyduğu bakımı sağlayabilirsiniz.
Güneşin ve klorlu suyun zararlı etkilerine maruz kalan saçların rengi solarken, saçlar yıpranmış, mat ve bakımsız bir görümüm alıyor. 
Organix’in Acai Berry renk koruyucu şampuanı ile tüm yaz boyunca saçlarınızın rengini bozulmadan koruyabilir ve boyalı saçlarınızın rengini sabitleyerek daha uzun süre kalıcı bir renk elde edebilirisiniz.
Besin ve antioksidan bakımından zengin olan egzotik Acai Berry özleri ile saçınızı kökten uca güçlendirirken, saçınızın ihtiyacı olan nemi sağlıyor.  Diğer etken maddeleri guava özleri ile kimyasal işlem görmüş ve yıpranmış saçları yeniden yapılandırıp canlılık kazandırırken, argan yağı ile de saçın nem dengesini koruyarak daha parlak, daha düz ve elektriklenmeyen saçlar yaratıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI