Ana SayfaGüzellikOrganicum Aktif Saç Maskesi

Organicum Aktif Saç Maskesi

Organicum   yoğun onarım Aktif Saç Maskesi, fönden, röfleden, saç boyasından yıpranmış saçlarınızı koruyor, yeniliyor ve güçlendiriyor.

Tam organik ısırgan, biberiye, atkuyruğu gibi bitki özsuları ve yağlarıyla formüle edilen aktif saç bakım ve onarım maskesi aşırı dökülme, kepeklenme, egzama, sivilce ve kaşıntılara karşı etkili oluyor.
Ayrıca, kan dolaşımını hızlandıran taze hasat organik bitkilerin vitamin ve mineralleri sayesinde kimyasal işlemlerden ve yazın çevresel etkilerinden  yıpranmış, kurumuş ve incelmiş saç dokusunu  da besliyor, yeniliyor.
Hücreleri onaran E,  B5 vitaminleri ve buğday proteini saçın hızlı uzamasını sağlıyor, yeni saçların oluşmasına ortam hazırlıyor.
Etkisi ilk uygulamadan itibaren fark edilen ürünün kullanımı da  kolay. Bitki yağları ve özsularının yoğun olarak yeraldığı organik hidrosollü bu ürün ile artık evde yağ karıştırmaya gerek kalmıyor.
İyice çalkalanan Aktif Saç Maskesi, ıslak saç diplerine  dairesel masajlarla uygulanıyor. Sonrasında streç ve sıcak havlu ile sarılarak bir saat bekletiliyor.  Bol su ile akıtıldıktan sonra saçlar  Organicum şampuanla yıkanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI