Ana SayfaDekorasyonOlli Ella çok şık emzirme koltukları

Olli Ella çok şık emzirme koltukları

İngiliz firması Olli Ella`nın emzirme koltukları, modern tasarımlarla geleneksel zanaatkarları bir araya getiriyor ve ortaya bir tasarım harikası çıkıyor. Emzirme koltukları ve sallanan sandalyeler ya rahattır ya çirkin, ya sevimlidir, ya rahatsız. Bir de hevesinizi alıp işinizi bitirdikten sonra evin bir köşesinde durur da durur.

İngiliz yapımı Olli Ella`nın sallanan emzirme sandalyesi bu kurallara uymayan dünya şekeri renklerde ve çok rahat. Zevk sahibi anneler için ideal. Mo-Ma ve Da-Da olmak üzere iki modeli ve bol renk seçeneği var. Üstelik koltuğun renginden, düğmesinin rengine hepsini siz seçiyorsunuz ve buna göre üretiliyor.

El yapımı bu koltuklarda kullanılan malzemelerde ve dolgu malzemelerinde zararlı kimyasallar bulunmaması en önemli özelliği.

İngiltere`de özel olarak elde yapılan bu koltuklar, nesiller boyu kullanılabiliyor. İlk bakışta sallanan emzirme koltuğu gibi değil, çok şık birer koltuk gibi görünen Olli Ella`lar, bu sayede evin her köşesinde kendine kolaylıkla yer bulabiliyor.

Sadece bebek sahipleri değil, sallanan sandalye zevkini şık ve konforlu bu koltukta bulan herkesin bayıldığı bu koltuklar, siparişle evinize kadar geliyor.

Posta ücreti de dahil 1060 Euro`ya sahip olabileceğiniz bu sandalyeler, bebeğiniz büyüdükten sonra da şık tasarımlarıyla evlerinizi süsleyecek.

Satın almak için tıklayın

Mo-ma Koltuk

Da-da Koltuk

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI