Ana SayfaGüzellikOLAY Regenerist Kırışık Karşıtı Dolgu Bakım Kremi

OLAY Regenerist Kırışık Karşıtı Dolgu Bakım Kremi

Her yaşta güzel görünmek her kadının hayalidir. Cildimizde görmeye başladığımız yaşlılık belirtilerinin zamanı kişiden kişiye değişiklik gösterse de ilk belirtiler genellikle aynı yerlerde görülür. Yaşlanma belirtileri, yüzün kas hareketlerinin en fazla olduğu yerlerde, cildin ya daha ince ya da daha fazla gerilim altında bulunduğu; alın, göz çevresi ve dudak kenarlarında meydana gelir.  

Kırışıklarınızı gidermek için siz de zorlu müdahaleleri aklınızdan geçiyorsanız bir de OLAY Regenerist’in yeni 30 Saniyede Kırışık Karşıtı Dolgu Bakım Kremi’ni deneyin. OLAY’e özgü amino-peptid kompleksi içeren ve yüzün yaşlanma etkilerini en çok gösteren bölgeleri hedef alan OLAY Regenerist 30 Saniyede Kırışık Karşıtı Dolgu Bakım Kremi,  derin kırışıkları ve ifade çizgilerinin görünümünü anında azaltarak gün boyu daha genç bir görünüm sağlıyor. 

OLAY Regenerist 30 Saniyede Kırışık Karşıtı Dolgu Bakım Kremi çift etki sağlıyor. Bir yandan özel pudramsı yapısıyla kırışıklıkların içini dolduruyor, diğer yandan kırışıklıkların yüzeyini kapatarak pürüzsüzleştiriyor.   Kırışıkları ve çizgileri sadece 30 saniyede doldurduktan sonra bu bölgelerin 8 saat boyunca nemlendirilmiş bir şekilde kalmasını sağlayarak, içeriğindeki pentapeptidler sayesinde düzenli kullanımda kırışıkların görünümünü azaltıyor.   

OLAY Regenerist 30 Saniyede Kırışık Karşıtı Dolgu Bakım Kremi’nin ince ve belirleyici uçlu uygulama sistemi, göz çevresi, dudak çevresi ve alın gibi kırışıklığa yatkın bölgelerde kolay uygulama sağlıyor. Bu sayede, anında derin kırışıklıkların ve mimik çizgilerinin görünümünü azaltıyor ve gün boyunca fark edilir derecede daha genç bir cilt görünümü sağlıyor

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI