Ana SayfaDekorasyonOfis düzenleme sanatı

Ofis düzenleme sanatı

Ofisiniz ne kadar renkliyse ya da çalışma masanız ne kadar sizi anlatıyorsa o kadar iyi motive olup daha iyi işler ortaya çıkaracağınızı biliyor muydunuz? O zaman napıyoruz, sizin de çok hoşunuza gideceğini düşündüğümüz renkli ve kaliteli fikirlerle çalışma ortamınızı baharın renklerine uygun dekore ediyoruz.

1. Adım

Renkli Kutular

Eminim ki masanızın üzerinde, çekmecelerinizde, panolarınızda ileride işinize yarayacağını düşündüğünüz binlerce dosya ve kağıt parçası saklıyorsunuz. Şimdi o kağıtları işlevlerine göre bir araya getirin ve ufak kırtasiyelerde bile bulabileceğiniz renkli kutuların içine yerleştirin. Not: Kutuların üzerine içlerinde ne olduğunu hatırlatacak bir etiket yapıştırmayı unutmayın.

 2. Adım

Sizi Yansıtan Bir Pano

İster duvarınızda, ister bilgisayarınızın hemen yanında sizi anlatan bir şeyler mutlaka olmalı! Eğer mevcut bir panonuz varsa hemen kendi hayatınızı kısaca anlatan bir şeyler iliştirin ona. İstediğiniz yüzükten, olmak istediğiniz eski vücut halinize kadar her şey bu panoda yerini almalı. Böylece çalışırken ilham alacak aynı zamanda hedeflerinizi gözünüzün önünden hiç ayırmayarak onlara bir adım daha yaklaşacaksınız.

  3. Adım 

Şık Raflar ve Çerçeveler

Eğer ofisinizde size ait bir oda varsa bu fikre bayılacaksınız! Duvara karşı çalışıyorsanız, mutlaka oturduğunuz yerin karşısına raflar koyun. Rafları doldurmak ise size kalmış, ister fotoğraflarınızı ister çiçeklerinizi koyun o raflara. Tek dikkat edeceğiniz nokta, rafların üzerindeki objeler dikkatinizi dağıtmamalı.

4. Adım

Gold ve Gümüş Detaylar

Bu niye benim aklıma gelmedi deyişlerinizi duyuyor gibiyim. Evet gold detaylar her zaman çok moda. Özellikle beyaz zeminli bir çalışma masanız varsa birkaç eşyanız gold renginde olsa çok güzel olmaz mı? Gözünüzün alışması için ilk gold parçayı kalemliğiniz olarak seçebilirsiniz. 

5. Adım

Doğallık Güzeldir

Eğer sıcak, samimi bir ofis ortamı yaratmak istiyorsanız, fazlalıkları hemen çöpe atın! Neden mi çünkü bir ofisin dekorasyonunda 3`ten fazla renk bulunuyorsa, bu orayı sıkıcı ve doğallıktan uzak hale getirecektir. Unutmayın her şeyin doğallığa gittiği bu zamanlarda ofisinizi de bu trende uydurmalısınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI