Ana SayfaYaşamOcak 2017 Burç Yorumları

Ocak 2017 Burç Yorumları

YENİLEYEN AY OCAK

3 Ocak’dan itibaren romantik ve platonik aşklar dönemi başlayacak. Su grubu burçlar için çekiciliğin yükseldiği evre. (Venüs Balık burcunda)

4 Ocak’a kadar kariyer ve otoritelerle ilişkili planları dikkatli yönetmeli. Merkür Oğlak burcunda geri gidiyor. 4 Ocak’tan itibarense seyahatler, eğitim ve başka kültürleri tanıma konusunda daha hevesli olabilirsiniz ama unutmayın daha fazla hata yapacaksınız. (Merkür Yay burcunda geri gidiyor) 8 Ocak’da durağanlaşan Merkür,9 Ocak’tan itibaren sözleşme yapmak, büyük alışverişler yapmak, elektronik araçları ve kalpleri tamir etmekte yardımcı olacak.

Tamamlamak ve sonuç almak istediğiniz ne varsa, özellikle ev ve aile konusundaysa 12 Ocak civarında harekete geçebilirsiniz. ( Dolunay Yengeç burcunda)
Dolunay bir hayli sert etkiler içeriyor. Yani tamamlanma zorunlu. Evden taşınmak, yeni bir aile kurmak, eşyaları yenilemek hepsi zorunluluktan alınacak kararlar olabilir. Ani yıkımlar( Güneş-Uranüs karesi), şanssızlıklar ( Güneş-Jüpiter karesi), güçlü kişilerden gelecek baskılar ( Ay-Plüton karşıtlığı), aşırı duygusal tepkiler( Ay-Uranüs karesi) olaylarla baş etmeyi zorlaştırabilir. Dolunay gerçekleştiği günün 5 gün öncesinden, 5 gün sonrasına dek etkili. 

12 Ocak’da Merkür de tekrar Oğlak burcuna dönüş yapmış olacak. Geçtiğimiz 5 hafta boyunca kariyerinizle ilgili hataları telafi etme dönemi de böylece başlayacak. 
19 Ocak’dan itibaren humanist, evresel ve dostluğa dönük adımlar kişiliğinizi canlandıracak. (Güneş Kova burcunda)
28 Ocak’da yeni arkadaşlar, yepyeni idealler ve gruplar yaşamınıza katılabilir. ( Kova burcunun 8.derecesinde yeniay). 

Gizli ve karanlık ilişkilerin, olayların açığa çıkacağı bu evrede iyi dostların yanınızda olması büyük avantaj. Öte yandan duygulara arkanızı dönmek ( Venüs kare Satürn) ve köklü değişikliklere mecbur hissetmek ( Uranüs-Plüton kare) gibi sevimsiz bir ruh hali de oluşabilir. Ocak ayının pek huzurlu ve dingin geçeceği söylenemez. Ancak bu kadar zorlayıcı açının bir yan etkisi vardır O da başarı. Neyin peşinden giderseniz ve ne kadar ulvi bir amaç olursa o kadar başarıya yaklaşırsınız. 

28 Ocak’da Mars Koç burcuna yerleştiğinde kaybedilen cesaret yeniden kazanılır, daha atak ve hırslı çıkışlarla yaşama yeniden tohum ekilir ve bahara yatırım yapılır. 

Bu nedenle moral ve motivasyonu yüksek tutmakta yarar vardır. Ve şimdiden bilinmelidir Ocak ayının güçlüklerine rağmen 2017 iyi bir yıl olacaktır.

Keyifli bir ay dilerim.

Su Karakuş
Uzman astrolog

www.sukarakus.com
Instagram/ twitter/facebook: sukarakus

Su Karakuş’un Ocak 2017 detaylı burç yorumları için tıklayın:
Koç Burcu Ocak 2017 Burç Yorumu
Boğa Burcu Ocak 2017 Burç Yorumu
​İkizler Burcu Ocak 2017 Burç Yorumu
​Yengeç Burcu Ocak 2017 Burç Yorumu
​Aslan Burcu Ocak 2017 Burç Yorumu
Başak Burcu Ocak 2017 Burç Yorumu
Terazi Burcu Ocak 2017 Burç Yorumu
​Akrep Burcu Ocak 2017 Burç Yorumu
​Yay Burcu Ocak 2017 Burç Yorumu
​Oğlak Burcu Ocak 2017 Burç Yorumu
​Kova Burcu Ocak 2017 Burç Yorumu
​Balık Burcu Ocak 2017 Burç Yorumu

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI