Ana SayfaYaşamOben Budak Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi`nde

Oben Budak Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi`nde

Uzun bir aradan sonra güneşe ve sıcağa yeniden kavuşmayı Hayal Kahvesi’nde muhteşem bir yaz partisi ile kutlamaya ne dersiniz? 

Anadolu Yakası’nın en farklı ve keyifli mekanı Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi’nde bu yaza damgasını vuracak partiler yarın (14 Haziran) akşam Oben Budak ile başlıyor. Ev sahipliğini Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi’nin yaptığı gecede, sizi coşturacak kişi Oben Budak yani nam-ı diğer DJ Discoben, köşe yazarlığından, müziğe kadar birçok alanda başarılı işlere imza atan bir isim olarak 14 Haziran Salı günü Hayal Kahvesi Şaşkınbakkal’da müthiş yaz partilerinin ilk ateşini yakacak.

Eğlence ünlü konuklar ve Hayalsever misafirler ile birlikte giriş katındaki restaurant alanının yanısıra alt kattaki performans katında da yaşanacak. Dışarı tamamen açılan camları ile sokaklara taşacak gece farklı sürprizlerle de renklenecek. 
Geceyi saat 21.00’de Hakan Türkürer ve canlı saksafon performansıyla Erbil başlatacak. Devamında ise Discoben son zamanların en hit parçalarıyla yaz coşkusuna coşku katacak ve farklı kokteyller ve sürprizler ile sizi yaza hazırlayacak. 
Bu yaz Anadolu Yakası`nın yeni adresi Hayal Kahvesi Şaşkınbakkal’ın müdavimi olmaya hazır olun.
Tarih: 14 Haziran 2011 – Salı
Saat: 20:30 – 01:00 arası
Giriş Ücreti: Yok
Adres:Suadiye Mah Kazım Özalp Sk. Yalman Center C Blok No: 60 / G Şaşkınbakkal Sahilyolu / Kadıköy
Tel:0 216 363 60 11

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI