Ana SayfaGüzellikNuxe Aroma Vaillance

Nuxe Aroma Vaillance

Zamana karşı sahip olduğumuz en değerli hazine: Gençlik… Ancak ne yazık ki akıp giden her yılın bu hazineden birşeyler çalmasına engel olamıyoruz. Peki mitolojik hikayelerdeki ya da efsanelerdeki gibi sonsuza dek genç kalmamızı sağlayacak bir gençlik pınarı var mı? Böyle bir sihirli pınar henüz bulunmadı ama dermokozmetik alanında Fransa’nın ve dünyanın önde gelen markalarından Nuxe, geliştirdiği anti-aging serileriyle genç kalmanın en doğal formüllerini üretmeyi başardı.  

45 yaşından sonra yaşlılık belirtilerine Aroma Vaillance serisi… 

45 yaşına geldiğinizde ilk fark ettiğiniz, yılların yavaş yavaş acımasızlaşması oluyor. Yüzünüzdeki kırışıklıklar derinleşiyor ve sayısı artıyor. Ancak Nuxe’ün Aroma Vaillance serisi ile panik yapmaya gerek yok. Aroma Vaillance serisi tam da bu yaşlarda gelişen yaşlanma belirtilerini yüzümüzden silmek için üretildi. Aroma Vaillance serisi; kullanım patentine sahip olduğu hibiscus tohumu, dere otu tohumu, calendula ve kakao özlerinden oluşan doğal içeriği ile derin kırışıklıklarla savaşıyor, cildin sıkılığını yeniden kazanmasına yardımcı oluyor. Derin kırışıklıklar azalıyor ve cilt gergin bir görünüme kavuşuyor. Dermis tabakasının 3 ana bileşeninde etki gösteren seri, paraben ve fenoksietanol içermiyor.  

Aroma Vaillance serisinde 3 farklı ürün bulunuyor… 

Aroma Vaillance serisi, iki çeşit krem ve roll-on seçeneklerinden oluşuyor. Normal ve karma ciltler için Aroma-Vaillance, kuru ve çok kuru ciltler için de Aroma-Vaillance Enrichie yüz kremleri serinin zamana karşı en etkili silahları. Tüm cilt tipleri için uygun olan Aroma-Vaillance Express Roll-On ise alın, kazayağı, dudak çevresi ve yerleşik derin kırışıklıkları dolduruyor ve düzleştiriyor. Getirdiği yeni kullanım şekliyle de oldukça pratik olan Aroma-Vaillance Express Roll-On, hızlı ve uzun süren etki sağlıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI