Ana SayfaYaşamNutella Cafe Eataly Zorlu Center'da Açıldı

Nutella Cafe Eataly Zorlu Center’da Açıldı

O çok sevdiğimiz Nutella artık cafe olarak da hayatımızda. Eataly İstanbul, Nutella işbirliği ile Türkiye’nin ilk Nutella Cafe’sini açtı. Eataly’nin Executive Şefi Claudio Chinali’nin Nutella ekibi ile birlikte hazırladığı, tamamı Nutella içeren özel menüsüyle Nutella Cafe’de tadına doyulmaz bir lezzet şöleni sizi bekliyor.

Nutella tutkunlarının vazgeçilmez mekanı olmaya aday Nutella Cafe’nin menüsünde her zevke hitap eden ve farklı kültürlere ait mutfakların vazgeçilmez öğelerinin de kullanıldığı pek çok farklı tarif bulunuyor. İtalya’nın geleneksel ev yapımı kurabiyesi üzerinde Nutella ile hazırlanan Bacio Di Dama con Nutella, Nutella tutkunlarının favorisi olurken, ahududu ile servis edilen içi Nutella dolgulu tart Tartelletta con Nutella, meyveli tatlı sevenlerin ilk tercihi oluyor.


Eataly İstanbul bünyesinde Ekim ayı itibariyle hizmet vermeye başlayan Nutella Cafe, hem hayatın hem de Nutella’nın tadını çıkarmak isteyenlerin yeni buluşma noktası oluyor. Şimdiden ajandanıza not etmeyi unutmayın!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI