Ana SayfaGüzellikNurgül Yeşilçay Estee`yi ziyaret etti

Nurgül Yeşilçay Estee`yi ziyaret etti

Özel bir TV kanalı için düzenlenen moda programının çekimlerine katılan Nurgül Yeşilçay, yoğun geçen çekimlerden, yaşam tarzından ve kullandığı kozmetik ürünlerinden bahsetti.Cildinin güzelliğini erken yaşlarda kullanmaya başladığı bakım ürünlerine ve düzenli temizlemeye borçlu olduğunu belirtti. 

Makyaj yapmayı çok sevmesine rağmen yoğun geçen çekimler nedeniyle cildine çok iyi bakması gerektiğinin bilincinde olan sanatçı cildimin sigortası dediği Estee Lauder Advanced Night Repair onarıcı serum ve göz çevresi ürünün vazgeçilmezlerinin başında olduğunu söyledi. 

Dizide canlandırdığı Yasemin karakteri ile bütünleşen makyaj tarzı ile ilgili merak ettiğimiz soruları ise samimiyetle cevaplandırırken, göz makyajında en belirgin olan eye liner tercihinin yine Estee Lauder Zero Smudge Eyeliner olduğunu, Sumptuous mascaranın ise kirpiklerine muhteşem bir hacim getirdiğini itiraf etti. 

2 saat süren çekimlerde çok keyifli vakit geçirdiğini belirten sanatçı, en sevdiği ve kullanmaktan keyif aldığı parfümün “Sensuous” olduğunu da kulağımıza fısıldarken etrafa enerji saçan alışverişine devam ederek ayrıldı.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI