Ana SayfaYaşamNisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan ayında Merkür, Venüs, Jüpiter, Satürn, Plüton retroları yaşamımızın birkaç alanında durağanlık yaratacak; iletişim, aşk, evlilik, şans ve disiplin sekteye uğrayabilir. Ancak retrolar yavaşlattığı kadar gözden geçirmek için de fırsat sağlarlar. Özeleştiri yapmakda, yanlış bir adım atmak da, retro dönemlerine özgüdür.

6 Nisan’da Satürn, 9 Nisan da Merkür, 20 Nisan da Plüton geri gitmeye başlıyor.
Venüs ayın başından 15 Nisana dek geriliyor. 16 Nisandan itibaren ilerlemeye başlayacak. Bu iyi haber. Ayın ikinci yarısında aşk ve sevgi konusunda daha doğru kararlar alabilecek, mali konularda avantajlı duruma geçebileceğiz. 

11 Nisan’da Terazi burcunun 21 derecesinde dolunay oluşuyor. Dolunay sırasında şans gezegeni Jüpiter ( retro) ve şok gezegeni Uranüs tetiklenecek. Beklenmedik haberler, talihsizlik sonucu tamamlanan yaşamlar, adaletsiz kararlar,  ilişkileri, evlilikleri ortaklıkları tehdit eden gerilimler dikkatli olunması gereken alanlar. Aynı zamanda Venüs(retro)-Satürn karesi de gerçekleşeceği için sevgisizlik, eski aşklarla yeni aşkların çelişki yaratması, isteksizlik ve şefkat yoksunluğu ilişkileri ciddi şekilde zedeleyebilir. Değişim, eskiye sünger çekmek, yenilenmek, şansa güvenmemek çözümün anahtarı olacaktır.

19 Nisan’dan itibaren Güneş Boğa burcuna geçerek benimsediğimiz kişiler, çalışılarak kazanılan paralar gibi kavramları yeniden önemsememizi sağlayacak. 

20 Nisan’dan itibaren Koç burcunda gerilemeye devam eden Merkür, Mart sonunda yaşadıklarımızın benzeri süreçleri gündeme getirecek. 

21 Nisan’dan itibaren Mars İkizler burcuna yerleşerek bilgiyi aramayı, bulmayı belki de kötü amaçlar için kullanmayı özendirecek. ( Mayıs sonunda işte o kötü amaçlar başa dert açabilir dikkat!)

26 Nisan’da yeniay Boğa burcunun 6 derecesinde doğuyor. Yeniayın ay düğümleriyle olumlu açısı her neye yatırım yapıyorsak( para, aile, yeni kişiler) geleceğimiz için yararlı olacağını ve geçmişten feyz alabileceğimizi anlatıyor. Özellikle (retro) Merkür-Uranüs kavuşumunun, Satürn’le olumlu bağlantıda olması; ertelenen anlaşmaları gündeme getirecek, uzun vadeli sözleşmeler imzalanacak, anlaşmalar yapılacak. Yenilik, para ve iyi anlaşacağımız kişilere ulaştıracak. Her anlamda müjdeli bir yeniay. 

28 Nisan’da Venüs Koç burcuna yeniden dönerek, ilerleyerek Nisan başındaki duygusal olayları yeniden hatırlatacak. Bu kez yenilikçi ve çözüm odaklı davranabileceğiz. Mali konularda riskli yatırımlara girebileceğimiz bir evrede böylece başlayacak.

Keyifli bir ay dilerim.

Su Karakuş
Uzman Astrolog

Su Karakuş’un burçlara özel Nisan ayı yorumları için aşağıdaki burcunuzu tıklayın:

Koç Burcu Nisan 2017 Burç Yorumları
Boğa Burcu Nisan 2017 Burç Yorumları
İkizler Burcu Nisan 2017 Burç Yorumları
Yengeç Burcu Nisan 2017 Burç Yorumları
Aslan Burcu Nisan 2017 Burç Yorumları
Başak Burcu Nisan 2017 Burç Yorumları
Terazi Burcu Nisan 2017 Burç Yorumları
Akrep Burcu Nisan 2017 Burç Yorumları
Yay Burcu Nisan 2017 Burç Yorumları
Oğlak Burcu Nisan 2017 Burç Yorumları
Kova Burcu Nisan 2017 Burç Yorumları
Balık Burcu Nisan 2017 Burç Yorumları

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI