Ana SayfaYaşamNisan 2016 Burç Yorumları

Nisan 2016 Burç Yorumları

Nisan ayında Merkür gerilemesi ve Mars gerilemesi hayatı geriletebilir.

5 Nisan ilginç bir gün. Merkür Boğa burcuna geçerek sağlam, güvenli bir düşünce alanı yaratmaya, para biriktirmeye, garantileri önemsemeye yönlendirirken, Venüs Koç burcuna geçerek, kendinden kaçanı kovalamaya, hedef olana aşık olmaya yöneltecek. Birbirinden farklı 2 davranış ve düşünce biçimi yaşama yön verecek.

7 Nisan’da yeniay Koç burcunun 18.derecesinde doğuyor. Bu kritik bir yeniay çünkü aniden değişen duygu durumu, egonun beklenmedik çıkışlara neden olmasıyla hayatımız köklü şekilde değişecek. Ay’ın, Uranüs’le  birlik olup, Plüton’a kafa tutmasıdır buna neden. Her ne kadar aynı anda Satürn’ün desteği alınacaksa da, Satürn gerilediği için çekimser bir destektir bu. Liderlik ve öncülük konusunda sorunlu başlangıçlar yapılırken, özdisipline ve düzene ihtiyaç duyacağımız kesin. Bu yeniayın anlamı özetle terörle mücadele ve savaş konusunda beklenmedik adımların atılmasıdır.

17 Nisan’da Mars Yay burcunun 8.derecesinde gerilemeye başlayacak.  Gerileme 27 Mayıs’ta Mars’ın Akrep burcuna dönüşüyle devam edecek. Tam olarak 29 Haziran da sona erecek. Bu hayli uzun ve enerjiyi düşüren, isteksizleştiren ama kavga ve tartışmaları da azaltan bir etki. Mars’ın savaşı tetiklediğini, cesaret ve güç verdiğini, hırsları kontrol ettiğini, cinsel yaşamı yönettiğini hatırlarsak gerilemenin hayatımızın hangi alanlarında durgunluk yaratacağını da anlarız. Gerilemenin etkisi 2 Nisan dan itibaren hissedilmeye başlanacak. Gerilemenin tam olarak hayatımızda yaratacağı problemlerin bitişi Yay burcunun 8. derecesine geri döndüğü gün yani 21 Ağustos da olacak.

22 Nisan`da Akrep burcunun 2.derecesinde oluşan Dolunay, ölüm ötesi konular, ameliyatlar ve krediler gibi ortak para kullanımında bir dönüm noktası yaratacak. Bir devrin kapanması yeni bir dönemin başlaması için bu bir fırsat. Dolunayın olumsuz bir açısı yok. Merkür-Plüton-Jüpiter arasındaki üçgen açı ise sevindirici. Her ne kadar Plüton ve Jüpiter geri gidiyorsa da, sözleşmelerin ve anlaşmaların hayatımıza şans katacağından ve köklü değişiklikler yaratacağından bahsedebiliriz.

28 Nisan’da Merkür Boğa burcunun 23. derecesinde gerileyecek. Gerileme 22 Mayıs da bitiyor ama etkisi Merkür Boğa burcunun 23. derecesine tekrar gelene dek sürüyor olacak. Bunun anlamı şu: para kaynaklarımız ve para kazanma biçimimiz, özgüvenimiz ve benimsediğimiz insanlarla ilişkilerimiz yanlış seçimlerin ve yanlış tepkilerin kurbanı olabilir. Uzun oldu biraz ama süreç de uzun. Ve çok dikkatli olmalı, her şeyi 2 kez kontrol etmeli ve ani tepki vermemeliyiz.

30 Nisan`da Venüs doğal alanı olan Boğa burcuna yerleştiğinde kısmen rahatlayacak, benimsediğimiz kişilere, ailemize ve para kaynaklarımıza sımsıkı sarılmaya çalışacağız. Keyifli bir ay olmasını dilerim.

Detaylı burç yorumları için burayı tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI