Ana SayfaTeknolojiNintendo Switch Hakkında Bilmeniz Gereken 7 Şey

Nintendo Switch Hakkında Bilmeniz Gereken 7 Şey

Nintendo’nın yeni oyun konsolu dün Tokyo’da yapılan bir etkinlikle -sonunda- tanıtıldı. Geçtiğimiz sene yayınlanan tanıtım videosundan çok daha fazlasını vaadeden Nintendo Switch, eski nesil oyun konsollarını bir üst seviyeye taşıyacak özelliklere sahip.

İşte Nintendo Switch hakkında bilmeniz gereken 7 şey:

Donanım: Switch oyun sistemi 3 bileşene sahip; Switch dok, Switch konsol ve Joy-Con kontrol kolları. Nintendo Switch ilk bakışta televizyona bağlanan bir oyun konsolu gibi görünse de doku çıkarıp kontrol kollarını monte ederek yanınızda da taşıyabiliyorsunuz.

Kontrol kolları: Joy-Con adındaki takıp çıkarılabilen iki kol, avuç içlerinize rahatlıkla oturuyor. Sol kontrol kolu aynı zamanda oyunununuzun ekran görüntüsünü alarak daha sonra paylaşmanıza olanak sağlıyor.

Oyun stilleri: Oyuncular tipik video oyunlarını televizyon modunda oynayabiliyor veya elde taşıyarak da uzaktan oyun oynayabiliyorsunuz. İki kişilik oyunlarda ise kontrol kolları oyuncuya özel olarak kişiselleştirilebiliyor.

Oyunlar: Daha önce hiç görmediğiniz bir mini oyun koleksiyonu ile birlikte gelen Nintendo Switch, sadece ekrana bakarak değil yüz yüze interaksiyonla oyun oynamanızı da sağlıyor. Örneğin; Arms adlı boks oyununda iki oyuncu kontrol kollarının entegrasyonu ile karşılıklı olarak oyun oynama şansı buluyor. Henüz geliştirilmekte olan diğer 80 oyun arasında ise The Legend of Zelda: Breath of the Wild ve Super Mario Odyssey bulunuyor.

Online oyun: Akıllı telefonunuza Switch uygulamasını indirdiğiniz takdirde arkadaşlarınızı oyuna davet edebiliyor, onlarla chat yapabiliyor ve oyun randevusu ayarlayabiliyorsunuz.

Pil ömrü: Switch’in pil ömrü 2,5 ile 6 saat arasında. Ayrıca taşınabilir batarya veya Ac adaptörle de şarj edilebiliyor.

Fiyat: Ürünün satış fiyatı 300 Dolar. 3 Mart’ta dünya çapında piyasaya çıkıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI