Ana SayfaModaNine West’ten En Tarz Ürünlerde ‘Singles’ Day’ İndirimi!

Nine West’ten En Tarz Ürünlerde ‘Singles’ Day’ İndirimi!

Şehirli kadınların attığı güçlü adımlara her daim eşlik eden Nine West, 11 Kasım tarihine özel büyük indirim kampanyasını başlatıyor. Sneakerlardan botlara, babetlerden loafer ayakkabılara ve çantalara kadar avantajlı fiyatlar sunan Nine West, “Singles’ Day Sepette %30’a varan İndirim Kampanyası” ile keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

 

Nine West’in koleksiyonunda yer alan botlarla yağmurlu ve soğuk havalarda bile şıklığınızı taçlandırabilir, tarzınıza en iddialı dokunuşu yapabilirsiniz. Yüksek kalite ve dayanıklılık sunan bot ve çizme çeşitleri zarif tasarımlarıyla şıklığınızı tamamlayacak. Topuklu modeller hem özel günlerinize hem de günlük kullanımınıza hitap ediyor. Her kombine göz dolduran sıra dışı detaylarla eşlik eden Nine West’in düz ayakkabı, babet ve sneaker modelleri ise rahatlıkla şıklığı birleştirmek isteyenlerin bir numaralı adresi!

Nine West çanta modelleri arasında günlük kullanım için tasarlanmış son derece şık modellerin yanı sıra zarif portföy çantalar ve işlevsel el çantaları da öne çıkıyor. Klasik ve modern çizgilerin uyumunu kendine özgü çizgisi ile birleştiren Nine West’in hem omuzda hem de elde kullanılabilen çanta modelleri dikkatleri üzerinde topluyor.
Rengarenk ve iddialı çanta ve ayakkabılarına Singles’ Day Sepette %30’a varan İndirim kampanyasıyla ulaşmak için ninewest.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.
 
Instagram- @ ninewestturkiye
www.ninewest.com.tr
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI